sc-scan logo

főoldalra

Zebra vonalkód nyomtatók összefoglaló

 

A Zebra a világ legjobb ipari vonalkód nyomtatóit úgy tervezte, hogy a nyomtatók a legdurvább ipari környezetben, kritikus alkalmazásokban, a nap 24 órájában, évekig szolgálják a felhasználót. Nem véletlen, hogy az elmúlt 15 évben üzembe helyezett, több mint 200.000 Zebra Xi nyomtató nagyrészt a mai napig használatban van.

Az Xi4 utód ZT600-as sorozatot (ZT610 és ZT620) úgy tervezték, hogy megfeleljen a legkihívóbb ipari körülményeknek is, és ezzel gyakorlatilag kiküszöbölje a nyomtatóhiba miatti gyártásleállást. Ezenfelül megfelel a nagy mennyiségű gyártási szükségleteknek, nap mint nap, kiváló nyomtatási minőséggel és sebességgel az alkalmazások legszélesebb körében. 

A vásárlóknak olyan nyomtatási rendszerekre van szükségük, amelyek támogatják a kritikus folyamatokat, és lépést tartanak a növekvő igényekkel. A ZT510 Zebra világszerte elismert, kiváló minőségű nyomtatási mechanizmusaival és belső alkatrészeivel a 24 órás teljesítményt garantálják, folyamatosan kiváló minőséget biztosítanak, és gyakorlatilag megszüntetik a költséges leállást.

   A ZT400-as sorozat – ZT410, ZT430 – célja a tartós, megbízható nyomtatást extrém környezetben is. A Zebra Link-OS ®-nek köszönhetően – ami egy innovatív operációs rendszer – könnyen integrálható, létező legkülönbözőbb rendszerekhez lehet egyszerre kapcsolni. 

   A ZT200-as sorozatot – ZT220, ZT230 – a Zebra legkedvezőbb árú ipari nyomtatóit a könnyű használhatóságot, helytakarékos formai kialakítást és a megbízhatóságot szem előtt tartva tervezték. 

Növelje termelékenységét, a legnehezebb körülmények között is, a Zebra legrobusztusabb Xi  nyomtatóival. Nagy nyomtatási sebesség, kiváló minőség, és hosszú élettartam jellemző a sorozat tagjaira. 

Amikor gazdaságos és megbízható, nagy teljesítményű nyomtatóra van szükség, a masszív 105SL Plus a megfelelő választás. A mostoha ipari körülményekhez és a nagy igénybevételhez alkalmazkodva a nyomtató teljesen fémházas kivitelű, s a nyomtatón belül sem találhatóak műanyag mechanikai elemek, kiegészítők. 

Növelje az alkalmazottak termelékenységét, pontosságát helyszíni nyomtatással, vezeték nélküli mobil nyomtatók alkalmazásával. A nyomtatókat cégén belül, vagy útközben a szállítási és logisztikai folyamatokban is tudja használni.

ZQ600-as sorozat a Zebra prémium kategóriás mobil nyomtatói. Maximalizálja termelékenységet, és ügyfelei kiszolgálást a ZQ600-as sorozatú mobil nyomtatókkal. A nyomtatókat cége bármely területén tudja használni: a gyártás, raktározás, vagy útközben a szállítási és logisztikai folyamatokban, hiszen a nyomtatókkal munkatársai öntapadós címkére és folyamatos papírtekercsre is tudnak nyomtatni. 

ZQ300-as sorozatú Zebra mobil nyomtató megfizethető áron nyújt komoly üzleti előnyt. Nyomtathatunk nyugtát, címkét, végezhetünk teljes beárazást vagy leértékelést, valamint helyszíni polc auditot, felgyorsíthatjuk az eladásokat. Két modell biztosít flexibilitást és kellékanyag kompatibilitást, ZQ310: 58mm és ZQ320: 80mm nyomtatási szélességekkel. 

Bemutatjuk a Zebra ZQ220 mobil nyomtatót, mely tökéletes egyensúlyt biztosít a költséghatékonyság, a minőség, a sokoldalúság, a tartósság, a „hordhatóság” és a könnyű használat között. 

ZQ110 a Zebra legkisebb és legolcsóbb mobil nyomtatója. A ZQ110 kompakt kialakításának és súlyának köszönhetően elfér akár a zsebében is, illetve egész nap kényelmesen viselhető az övcsat segítségével. Kis mérete és könnyű súlya – 230 gramm – ellenére masszív, ütésálló konstrukció. 

A Zebra asztali nyomtatóra a kompakt kialakítás, egyszerű kezelhetőség, kis helyigény, funkciógazdag kialakítás és a különösen megbízható, alacsony költségű üzemeltetés a jellemző. Ideális választás kis és közepes mennyiségű – napi több száz db címke – direkt termál és termál-transzfer nyomtatási feladatok ellátásához. A nyomtatókkal címke, blokk, nyugta és számla is nyomtatható.

A cserélhető asztali akkumulátor segítségével a felhasználók könnyen szállíthatják a ZD420-as nyomtatót kis műszerkocsin, lehetővé téve a helyszíni nyomtatást, hogy növelhessék a termelékenységet és a pontosságot. Az akkumulátor nagy kapacitása lehetővé teszi, hogy egy teljes műszakon át használhassák a nyomtatót maximális sebességgel, címkeleválasztóval, vágófejjel és billentyűzettel.   

A 28-as sorozatú csendes, kis helyigényű, egyszerűen kezelhető asztali nyomtatókkal új távlatokat nyitott az asztali nyomtatók piacán a professzionális nyomtatókat gyártó Zebra cég. 

A G sorozat nyomtatócsalád tagjai az alap GK ™ modelltől, a funkciókban gazdag GX ™ modellig megbízható, tartós, és rugalmas nyomtatók. Szinte bármilyen kis és közepes mennyiségű nyomtatási alkalmazás esetén költséghatékony megoldást jelentenek. 

A GT800-as asztali nyomtató 300 méteres szalaggal működik, gyors nyomtatási sebességet és számos más többlet funkciót biztosít a felhasználóknak, versenyképes áron. 

A Zebra ZD500-as nagyteljesítményű asztali nyomtatót úgy tervezték, hogy megfeleljen a változó elvárásoknak és növekvő igények. Olyan alkalmazásokhoz javasoljuk, ahol a nyomtatási sebesség és minőség, illetve az integrálás, és a távoli felügyelet, vezérlés rendkívül fontos. 
  Vegye fel szakértőnkkel a kapcsolatot!     email     


Kapcsolódó termékeink