sc-scan logo

főoldalra

Zebra vonalkód nyomtatók összefoglaló

 

A Zebra a világ legjobb ipari vonalkód nyomtatóit úgy tervezte, hogy a nyomtatók a legdurvább ipari környezetben, kritikus alkalmazásokban, a nap 24 órájában, évekig szolgálják a felhasználót. Nem véletlen, hogy az elmúlt 15 évben üzembe helyezett, több mint 200.000 Zebra Xi nyomtató nagyrészt a mai napig használatban van.

Növelje termelékenységét, a legnehezebb körülmények között is, a Zebra legrobusztusabb Xi nyomtatóival. Nagy nyomtatási sebesség, kiváló minőség, és hosszú élettartam jellemző a sorozat tagjaira. Bővebben.
Amikor gazdaságos és megbízható, nagy teljesítményű nyomtatóra van szükség, a masszív 105SL Plus a megfelelő választás. A mostoha ipari körülményekhez és a nagy igénybevételhez alkalmazkodva a nyomtató teljesen fémházas kivitelű, s a nyomtatón belül sem találhatóak műanyag mechanikai elemek, kiegészítők. Bővebben.
A ZT400-as sorozat – ZT410, ZT430 – célja a tartós, megbízható nyomtatást extrém környezetben is. A Zebra Link-OS ®-nek köszönhetően – ami egy innovatív operációs rendszer – könnyen integrálható, létező legkülönbözőbb rendszerekhez lehet egyszerre kapcsolni. Bővebben.
A ZT200-as sorozatot – ZT220, ZT230 – a Zebra legkedvezőbb árú ipari nyomtatóit a könnyű használhatóságot, helytakarékos formai kialakítást és a megbízhatóságot szem előtt tartva tervezték. Bővebben.

 

A Zebra asztali nyomtatóra a kompakt kialakítás, egyszerű kezelhetőség, kis helyigény, funkciógazdag kialakítás és a különösen megbízható, alacsony költségű üzemeltetés a jellemző. Ideális választás kis és közepes mennyiségű – napi több száz db címke – direkt termál és termál-transzfer nyomtatási feladatok ellátásához. A nyomtatókkal címke, blokk, nyugta és számla is nyomtatható.

A 28-as sorozatú csendes, kis helyigényű, egyszerűen kezelhető asztali nyomtatókkal új távlatokat nyitott az asztali nyomtatók piacán a professzionális nyomtatókat gyártó Zebra cég. Bővebben.
A G sorozat nyomtatócsalád tagjai az alap GK ™ modelltől, a funkciókban gazdag GX ™ modellig megbízható, tartós, és rugalmas nyomtatók. Szinte bármilyen kis és közepes mennyiségű nyomtatási alkalmazás esetén költséghatékony megoldást jelentenek. Bővebben.
A GT800-as asztali nyomtató 300 méteres szalaggal működik, gyors nyomtatási sebességet és számos más többlet funkciót biztosít a felhasználóknak, versenyképes áron. Bővebben.
A Zebra ZD500-as nagyteljesítményű asztali nyomtatót úgy tervezték, hogy megfeleljen a változó elvárásoknak és növekvő igények. Olyan alkalmazásokhoz javasoljuk, ahol a nyomtatási sebesség és minőség, illetve az integrálás, és a távoli felügyelet, vezérlés rendkívül fontos. Bővebben.
  Vegye fel szakértőnkkel a kapcsolatot!     email     


Kapcsolódó termékeink