sc-scan logo

főoldalra

Címke, festékszalag

Címke, festék
Cégünk kizárólag a legjobb minőségű kellékanyagok, címkék, festékszalagok széles választékát ajánlja ügyfelei részére. A megfelelő nyomtatási minőség nem csupán a nyomtató függvénye.

A címkenyomtatóban alkalmazott kellékanyagok – festékszalagok és címkék – nagyban befolyásolják a kapott nyomat minőségét és annak élettartamát, kiválasztásuk kellő odafigyelést igényel. A kapott nyomat ellenállósága, tartóssága, minősége függ a nyomtatandó alapanyagtól, a szalag típusától, illetve a kettő megfelelő kombinációjától.

Kínálatunkban az egyszerű thermo és papír etikettől kezdve a szintetikus és speciális (fém, tyvek, textil, karton) címkékig minden megtalálható, különféle formában, méretben és kiszerelésben. Legyen szó bármilyen alkalmazásról vagy nyomtatóról, megtaláljuk a kielégítő megoldást. A legmegfelelőbb kellékanyag kiválasztásában szakembereink természetesen segítséget nyújtanak, igény esetén festékszalag és címke mintát is biztosítunk.

Az alábbi gyártók thermo-transzfer nyomtatóihoz kínálunk széles festékszalag és címke választékot: Zebra, Brady, Eltron, Imaje, Meto, Monarch, Intermec, Datamax, Sato, Cab, Printronix, Apollo, Hermes.

Zebra festékszalagok ismertetője.

Zebra kártyanyomtató kellékanyagok ismertetője.