sc-scan logo

főoldalra

Zebra festékszalagok

A címkenyomtatóban alkalmazott kellékanyagok nagyban befolyásolják a kapott nyomat minőségét és annak élettartamát, kiválasztásuk kellő odafigyelést igényel. A kapott nyomat ellenállósága, tartóssága, minősége függ a nyomtatandó alapanyagtól, a szalag típusától, illetve a kettő megfelelő kombinációjától.

Cégünk azonban nem pusztán kellékanyagokat kínál, hanem szervizt és minden nyomtatóhoz 3 éves garancia kiterjesztést is. A garancia kiterjesztést új nyomtató vásárlása esetén 30 napon belül lehet megkötni. A nyomtató minden kopó alkatrészére vagy baleset következtében bekövetkező sérülésre kiterjed a garancia – mobil nyomtatók esetén – az akkumulátorokat kivéve.

3 éven belül egy erősen igénybevett eszközöknél számos kopó alkatrész szorul cserére, általánosságban pedig kijelenthető, hogy egy nyomtatófej ára önmagában fedezi a garancia kiterjesztésbe fektetett beruházást, az üzembiztonság pedig évekre megoldott.

WAX – papír címkékhezBevonatlan és simított, valamint félfényes papír nyomtatásához ajánlott. WAX / RESIN – papír és szintetikus címkékhezFényes papír és matt felületű műanyag nyomtatásához ajánlott. RESIN – szintetikus és speciális címkékhezFényes felületű, vagy magas hőmérsékletnek ellenálló műanyagok nyomtatásához ajánlott.
Z2100 Z3200 Z5100
A Z-2100 festékszalag magasabb gyanta tartalmának köszönhetően erősebb dörzsálló képességgel rendelkezik, így használható matt papíron kívül félfényes papír címkékhez is. Kiváló nyomtatási minőséget nyújt szabványos és elforgatott vonalkódok, grafikák, kisméretű betűk esetében is. Normál címkék esetében 300 mm/sec, elforgatott vonalkód nyomtatásakor 200 mm/sec sebességig biztosított a minőségi nyomatkép. Prémium, nagy teljesítményű viasz / gyanta szalag. Papír és szintetikus műanyag (PE, PP, PVC) címkék nyomtatására egyaránt alkalmas 250 mm/sec sebességig. A nyomtatott címkék kopásállóak, nem maszatolódnak. Számos vegyi anyagnak és oldószernek ellenáll a nyomat.  Elsősorban olyan alkalmazásokhoz ajánljuk, ahol a mechanikai, vagy vegyszerekkel szembeni ellenállásnak szerepe van. A Z5100-as prémium, műgyanta szalaggal kiváló nyomtatási minőség és tartósság érhető el a legkeményebb alkalmazásoknál is, 150 mm/sec nyomtatási sebességig. Speciálisan azzal a céllal fejlesztették ki, hogy a nyomat ellenálljon a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak, a durva környezeti hatásoknak, a legmagasabb szintű ellenállást biztosítja a kopással, durva fizikai hatásokkal, dörzsöléssel, karcolással, hővel, gőzzel valamint különféle oldószerekkel, kémiai, vegyi anyagokkal szemben.
Z2300 Z3400 Z5095
A Z2300-as festékszalag tisztán viasz szalag, mellyel kiváló nyomtatási minőség érhető el még 300 mm/sec sebességnél is. Tökéletes választás alacsony költségű, általános célú nyomásokhoz. Nagy teljesítményű viasz / gyanta
szalag mely kiváló nyomtatási minőséget biztosít bevonatos és bevonat nélküli papírok, valamint matt szintetikus címkék nyomtatásakor, 200 mm/sec sebességig. A Z3400-as szalag gazdaságos megoldás számos ipari és kiskereskedelmi alkalmazás esetében.
A Z5095-ös nagy teljesítményű gyanta szalagra jellemző a kiváló nyomtathatóság és a nyomatkép tartóssága, még nagyon kis betűk esetén is. Kiváló kopásállóság és számtalan vegyi anyaggal szembeni ellenálló képessége kiemelkedő.
    Z4800
    A kiváló minőségű gyanta szalag, amely egyedülállóan kopásálló és számtalan oldószernek ellenáll. Ez a szalag kiváló választás sűrű vonalkódok és nagy felbontású grafikák nyomtatásakor. Speciális, fényes felületű papír címkék esetén is alkalmazható.
Részletes ismertető a Zebra kártyanyomtatókhoz való kellékanyagokról. Bővebben.

 

zebra kellékanyag