sc-scan logo

főoldalra

ZEBRA ZD500 nagyteljesítményű asztali nyomtató

zebra zd500 asztali nyomtató

A Zebra ZD500-as nagyteljesítményű asztali nyomtatót úgy tervezték, hogy megfeleljen a változó elvárásoknak és növekvő igények. Olyan alkalmazásokhoz javasoljuk, ahol a nyomtatási sebesség és minőség, illetve az integrálás, és a távoli felügyelet, vezérlés rendkívül fontos.

A korábbi asztali nyomtatókhoz képest számos új funkció került beépítésre:
Párhuzamos, RS232, USB és Ethernet portok
Nagyobb memória 128 MB SDRAM /  256 MB Flash
Bluetooth és Wi-Fi – 802.11abgn – kommunikáció
LCD kijelző
Belső óra
152mm/sec nyomtatási sebesség
NFC
Link-OS

A ZD500-as asztali nyomtató támogatja a legújabb Link-OS környezetet, mely az innovatív irányítási funkciót, egy erős szoftver fejlesztési csomaggal (SDK) és új szoftver applikációkkal társítja. Mindezzel könnyűvé válik egy vállalat összes Zebra nyomtatójának irányítása, integrálása és üzemeltetése. A Link-OS a felhő platform révén köti össze a Zebra nyomtatóit és lehetővé teszi, hogy asztali gépről, tabletről vagy okostelefonról egyaránt irányítani lehessen őket. A Link-OS Virtuális Eszköz applikáció révén a felhasználó szabadon megváltoztathatja a Zebra ZD500-as nyomtatón a parancsnyelvet így más gyártók, pl: Intermec, TEC, O’Neil, Datamax, Monarch, nyomtatók programnyelveit (IPL, DPL, ESC-POS, TPCL) is értelmezni, nyomtatni tudja. Ehhez csak egy egyszerű, bárki által elvégezhető firmware frissítésre van szükség, nincs szükség bonyolult programfordításra, egyedi címkesablon készítésre.

Az NFC (Near Field Communication – Rövid hatótávú kommunikáció) technológiára épülő Print Touch egyszerű és meglehetősen biztonságos kétoldalú kommunikációt tesz lehetővé a nyomtató és más mobil eszközök között, egymáshoz érintéssel vagy egymáshoz nagyon közel helyezéssel, ügyesen felhasználva az érintésmentes kártyák meglévő szabványait, megoldásait. Az NFC kompatibilis eszközökkel – okos telefon, tablet, adatgyűjtő – így könnyen lekérhető a nyomtatóról rendelkezésre álló összes információ.

A nyomtatóval termo, vagy termo-transzfer üzemmódban is lehet nyomtatni, kiviteltől függően 203 vagy 300 dpi felbontással.

Zebra ZD500 asztali nyomtató
A ZD500 nyomtató különböző felhasználási területeken is ideális választás:
Kereskedelem
áruházi jelölés, tételszintű kivételkezelés
Gyártás
gyártásközi munkadarab követés, doboz/raklapkövetés jelölés
Kormányzati és Bankszektor
dokumentumkezelés
Egészségügy
mintakövetés, betegazonosítás, tárgyi eszközkövetés
Vendéglátás
Zebra ZD500 asztali nyomtató