sc-scan logo

főoldalra

Szoftverek

SzoftverekCégünk több éves tapasztalattal a háta mögött büszkén jelentheti ki, hogy a szoftverek és megoldások piacán igen eredményesen képviselteti magát. Egyedi fejlesztéseink vonatkozásában a pozitív megrendelői visszajelzések magukért beszélnek.

Mobil megoldásainkkal arra törekszünk, hogy ügyfeleink munkáját gyorsabbá, hatékonyabbá, kényelmesebbé és nem utolsósorban költség hatékonyabbá tegyük. A legfejlettebb megoldásokat kínáljuk, legyen szó csomagkiszállításról, értékesítésről, szervizről, kórházi beteg azonosításról vagy őrjárat ellenőrzésről. Jelentős eredményeket és referenciákat tudunk felmutatni a Sales Force Automation és a Field Force Management területein is.

A kereskedelem, az ipar és a raktározás vonatkozásában olyan speciálisan kifejlesztett szoftvereket kínálunk, amelyek már széles felhasználói körben beváltak, biztosítják a fejlett technológiát, valamint jelentősen elősegítik a pontos, precíz munkavégzést.

Bármennyire is törekszünk olyan alkalmazásokat kínálni, amelyek testre szabással, kisebb változtatással vagy a kellő áttekintéssel megírt szoftvereink paraméterezésével a legszélesebb spektrumban megfelelnek partnereink igényeinek, az élet mindig hoz olyan feladatot, amelyet csak egyedi fejlesztéssel lehet megoldani.