sc-scan logo

főoldalra

Kiskereskedelmi megoldások

Az SC Retail Solutions szoftvercsomag nem csupán egy átlagos tudású számlázó és készletnyilvántartó program, hanem olyan modulrendszerben összeállítható, több szempont szerint paraméterezhető programcsomag, amely kiválóan alkalmas különféle kereskedelmi egységek, boltok, áruházak, raktáráruházak, áruházi láncok igényeinek kiszolgálására.

Rendszerünk könnyebbé és kényelmesebbé teszi a számlázás és készletnyilvántartás, a leltározás és készletelemzés napi munkáját. Képes egy kisebb áruház, üzlet rendelési, számlázási, leltározási feladatainak megfelelni, de el tud látni egy integrált bolthálózati rendszert is. Természetesen a rendszer kialakítása, a szükséges modulok beépítése nagymértékben függ a felhasználó által megfogalmazott igényektől.

A programcsomag megvásárlása után keletkező igények modulrendszerként beprogramozhatóak, ezáltal képesek vagyunk minden felhasználó egyéni igényét is kiszolgálni. Az SC Retail Solutions legjellemzőbb megjelenési helyei a különféle áruházak, üzletek, a kis- és nagykereskedő cégek, vállalatok, raktárak, valamint az áruházi- és bolthálózatok.

Kiskereskedelmi megoldásokReferencia területek a teljesség igénye nélkül:
– Ruhakereskedelem
– Műszaki és elektronikai áru kereskedelem
– Háztartási cikkek kereskedelme
– Élelmiszer és ital kereskedelem
– Papíripar (borítékgyártás)
– Borászati alapanyagok kereskedelme
– Kozmetikai termékek kereskedelme

ADATGYŰJTŐS LELTÁRMODUL

Az alaprendszer manuális leltározását egészíti ki, amely megadott típusú adatgyűjtők használatával gyorsabbá és pontosabbá teszi az adott kereskedelmi egység leltározási tevékenységét.
A kiegészítő modul a speciálisan programozott adatgyűjtők által felvett adatokat rögzíti. Segítségével megszűnik a papíron végzett leltározás, nincs szükség árumozgatásra, elég az adatgyűjtővel végigmenni a polcoknál. Amennyiben egy áru több helyen is megtalálható (polc, raktár), úgy a rendszer a tételeket automatikusan kezeli és összeadja. Mind vonalkódot, mind RFID azonosítókat használhatunk.

WEBÁRUHÁZI MODUL

Az SC Retail Solutions alaprendszeréhez igény esetén hozzáépíthető egy webáruházi modul, amely három fő részből áll:

– Webáruházi adatelőkészítő modul, amely a webáruház feltöltéséhez szükséges termékadatok, specifikációk, médiaelemek létrehozását, rendszerezését végzi. A termékfeltöltés több nyelven is lehetséges.
– Webáruházi modul, amely a webáruházi termékek megjelenítését, keresési rendszerét, a vásárlási folyamatot (kosártól a bankkártyás fizetésig) foglalja magába.
– Webáruházi logisztikai rendszer, amely a webáruházi megrendelések konszignálását, az árukiszedést, annak külső raktárból történő áthozatalát, a szállítási idő figyelését, a megrendelés számlázását, valamint a kötelező csomagfeladási bizonylatok előállítását tartalmazza.