sc-scan logo

főoldalra

Egyedi fejlesztések

Egyedi fejlesztésekBármennyire is törekszünk olyan alkalmazásokat kínálni, amelyek testre szabással, kisebb változtatással vagy a kellő áttekintéssel megírt szoftvereink paraméterezésével a legszélesebb spektrumban megfelelnek partnereink igényeinek, az élet mindig hoz olyan feladatot, amelyet csak egyedi fejlesztéssel lehet megoldani. Felkészült csapatunkkal az említett esetekben is örömmel állunk rendelkezésükre, mint oly sok szoftverfejlesztő társaság, de az alábbiakban felsoroltak mégis megkülönböztetnek bennünket.

A TELJES ÜZLETI FOLYAMAT MEGÉRTÉSE

Nem csupán a kiírt követelményrendszert tartjuk fontosnak, hanem partnereink teljes üzleti folyamatát igyekszünk megérteni, és így közös munkával egy valóban sikeres egyedi alkalmazás készül.

A KÖVETELMÉNYRENDSZER ÉS A VIZUÁLIS MEGJELENÉS

A követelmények rögzítésének fázisában úgynevezett prototípust is készítünk, ami a vizuális megjelenítést is tartalmazza, és így a későbbiekben kizárt a meglepetés.

BERUHÁZÁS VÉDELEM

Bár a jelenben tervezzük és valósítjuk meg közösen a fejlesztéseket, mindig szem előtt tartjuk a lehetséges jövőbéli „kívánságlistákat”, ezáltal évekre biztosítható a szoftverkövetés, fejlesztés lehetősége, elkerülve ezzel a költséges és felesleges szoftverváltásokat.

TESZTELÉS

A szoftverek tesztelését nemcsak a fejlesztők végzik, hanem megfelelően képzett tesztelők is, adott esetben már felhasználói környezetben.

FOLYAMATOS HELYSZÍNI EGYEZTETÉS

A szoftverfejlesztés kétségtelenül legolcsóbb módja az irodai-otthoni munka, azonban az üzleti folyamatok teljesebb megértéshez, a követelmények tisztázásához és menet közbeni finomításához a munka folyamán az igényeltek szerint jelen vagyunk.

AZ ÖTLETTŐL A SZOFTVERTÁMOGATÁSI SZERZŐDÉSIG

Fejlesztéseinkben nagy súlyt fektetünk a projektszemléletre az ötlettől a fejlesztésen, üzembe helyezésen, tesztelésen és oktatásokon át, a szoftverkövetésig, szoftvertámogatásig.