sc-scan logo

főoldalra

Zebra ZD420 asztali címkenyomtató

A cserélhető asztali akkumulátor segítségével a felhasználók könnyen szállíthatják a ZD420-as nyomtatót kis műszerkocsin, lehetővé téve a helyszíni nyomtatást, hogy növelhessék a termelékenységet és a pontosságot. Az akkumulátor nagy kapacitása lehetővé teszi, hogy egy teljes műszakon át használhassák a nyomtatót maximális sebességgel, címkeleválasztóval, vágófejjel és billentyűzettel.

Három nyomógombos kezelőfelület, és öt státuszjelző LED váltja fel a tipikus egy gomb/egy fényjelzés kombinációt, amely megszokott volt az asztali nyomtatóknál. Ezáltal a felhasználó azonnal látja, hogy mit kell tennie leállás esetén a folyamatos működés biztosítására, a kellékanyag betöltéstől, a nyomtató beállításokig.

Gyakorlatilag minden létező nyomtatóval visszafelé kompatibilis. Teljesen függetlenül attól, hogy a felhasználó eddig Zebra vagy egyéb típussal dolgozott, a ZD420-szal ugyanazokat a címkeformátumokat és alkalmazásokat használhatja. A ZD420 támogatja mind az EPL, mind a ZPL nyelvet, de a Zebra Print DNA beépített eszközeivel és segédprogramjaival használhatjuk más gyártók programnyelveit is.

A 300 dpi felbontással sok igényes alkalmazáshoz is nyomtathatunk címkét. A kiváló képminőség lehetővé teszi a kis 2D-s kódokat, vagy grafikus elemeket, akár logót is tartalmazó etikettek nyomtatását. Ha ma nincsen szükség a 300 dpi-s nyomtatásra, akkor a későbbiekben, amikor az igények megkívánják, egy kit segítségével a nyomtatófej a felhasználás helyén cserélhető.

A ZD420 támogatja a ZEBRA Link-OS-t, a vállalati nyomtató operációs rendszert, amely megkönnyíti a hálózati nyomtatók kezelését és hibaelhárítását akár egy távoli helyről is. Az opcionális vállalati nyomtatóprofil-kezelő segítségével a felhasználók kezelhetnek és beállíthatnak egy nyomtatót, egy bizonyos nyomtatócsoportot vagy az összes nyomtatót a vállalatnál, a világon bárhol is legyen az. Folyamatosan szemmel tarthatunk minden Link-OS nyomtatót, nem kell feltétlenül az adott üzembe mennünk, hogy lokalizáljuk, konfiguráljuk, illetve hogy megkeressük a hibát. Ezen felül egy interaktív, böngésző alapú interfész mutatja a nyomtatók állapotát, s egy pillantással juthatunk olyan információkhoz, ami hozzásegít a probléma azonnali meghatározásához, minimalizálva ezzel az állásidőt.

Az USB porton keresztül könnyen csatlakoztathatunk a nyomtatóhoz külső eszközöket, billentyűzetet, vonalkódolvasót, de használhatjuk ha firmware-t kell automatizálni, vagy új nyomtató konfigurációt kell létrehozni.

Amennyiben a felhasználó a jövőben új kommunikációt, vagy médiakezelő opciót kíván használni, semmi gond, hiszen a ma megvásárolt nyomtató támogatja a holnap igényeit. A moduláris tervezés lehetővé teszi az Ethernet csatlakozás, a 300 dpi támogatás, címkeleválasztó, vágófej helyszíni beépítését, nincsen szükség arra, hogy az eszközt szervizbe küldjük.

A ZD420-HC verzió fertőtlenítő álló műanyagból készült a kórházak, klinikák számára. Az UV ellenálló ház állja az egyre terjedő UV tisztítási protokollt is. Az akkumulátor az IEC 60601-1 szabványnak megfelelően szintén használható egészségügyi létesítményekben.


Kapcsolódó termékeink