sc-scan logo

főoldalra

Zebra Xi sorozat

Zebra xi4

Az elmúlt 15 évben üzembe helyezett, több mint 200.000 Zebra xi nyomtató nagyrészt a mai napig használatban van. Joggal jelenthetjük ki a Zebra xi nyomtatóknak nincs konkurenciája a piacon.

Az Xi nyomtatók megbízhatóságát szemlélteti egy  történetet: egy vihar alatt a beszakadt tetőn keresztül 260.000 liter víz ömlött rá egy 140Xi-re. Tisztítás és szárítás után az Xi tovább szolgált a gyártósor mellett!

Az Xi nyomtatók a Zebra család csúcskategóriás sorozata.  Közös ismérvük a nagy teherbírás, hiszen ez az egyetlen sorozat, melynek típusait folyamatosan a nap 24 órájában megállás nélkül használhatunk. A nyomtató teljesen fémházas kivitelű, s a nyomtatón belül sem találhatóak műanyag mechanikai elemek, kiegészítők, biztosítva ezzel az ellenállást a mostoha körülményekkel szemben, illetve a megbízhatóságot, melyre minden termelő cég nagy hangsúlyt fektet. Az egyes típusai elsősorban a nyomtatófej szélességben, a felbontásban és a nyomtatási sebességben különböznek egymástól.

A 110Xi nyomtató az Xi sorozat legkisebb tagja, mely 200, 300 és 600 dpis felbontású változatban kapható. Nyomtatási sebessége 356mm/sec. Nagytömegű, volumen nyomtatásokhoz ajánlott.

A 140Xi nyomtató, 356 mm/sec nyomtatási sebessége kifejezetten a nagy kapacitású gyártósorokkal történő lépéstartást hivatott biztosítani. Ideális választás, ha gyorsan, egyszerre nagy mennyiségű címkére van szükség. A nyomtató 128mm szélességben tud nyomtatni, így abban az esetben, ha az általános 104mm nyomtatási szélesség már kevés ez a típus tökéletes választás lehet.

A 170Xi nyomtatót 168mm nyomtatási szélességével és 200 /300 dpis felbontásával elsősorban, nagyobb méretű – akár 148x210mm-es A5-ös – raklap címkék tökéletes minőségben, nagy mennyiségben történő nyomtatására fejlesztették ki. Ideális raklapok, szállítási egységek jelölésére, AIAG, ODETTE címkék nyomtatására.

A 220Xi nyomtató 254mm/sec nyomtatási sebességével villámgyorsan képes egy A4es méretű címkét előállítani, a nagy nyomtatófej szélességnek köszönhetően. Kiválóan alkalmas nagyobb vegyi hordóknak, konténereknek valamint félkész, vagy kötegelt áru címkézésére, jelölésére. Több pályás etikett nyomtatása esetén a termelékenységben verhetetlen

.

Vegye fel szakértőnkkel a kapcsolatot!     email     


Kapcsolódó termékeink