sc-scan logo

főoldalra

ZEBRA ZQ220 mobil nyomtató

Bemutatjuk a Zebra ZQ220 mobil nyomtatót, mely tökéletes egyensúlyt biztosít a költséghatékonyság, a minőség, a sokoldalúság, a tartósság, a „hordhatóság” és a könnyű használat között.

A ZQ220 sokoldalúsága miatt felülmúlja a versenytársak nyomtatóit, mert nagyfokú rugalmasságot biztosít a nyomtatási igények kielégítésében. Nyomtathat vele öntapadós címkére és folyamatos papírtekercsre is, különböző szélességekben. Kategóriájában a legnagyobb átmérőjű – 80mm – média tekercs fér el benne.

A három csatlakoztatási lehetőség – USB, Bluetooth, NFC – egyszerűsítik az úton lévő munkavállalók életét. A cigarettagyújtóba csatlakoztatva könnyedén tölthető az eszköz a járművekben. Akkor sincs baj, ha egy munkavállaló elfelejtette feltölteni a nyomtatót.  A ZQ220 kompatibilis a hagyományos, szabványos – pl. telefon – USB töltőkkel és külső akkumulátorokkal. A Bluetooth 4.0 gyors kommunikációt biztosít a nyomtató és az adatgyűjtők között, miközben kevesebb energiát használ, ezzel meghosszabbítja a könnyen cserélhető akkumulátor használati idejét. Az NFC-vel a munkavállalók könnyen párosíthatják a nyomtatót bármilyen Android-os mobil eszközzel.

Karcsú és könnyű – 420 gramm – kialakítása kényelmes használatot biztosít egész nap. Alacsony profilja révén a dolgozók könnyedén mozoghatnak a legszűkebb helyeken is, anélkül, hogy bármibe beleütköznének.

A tartósság tekintetében a ZQ220 készen áll az egész napos üzemeltetésre. Úgy van kialakítva – IP43 vagy IP54 védelem – hogy ellenálljon a vízcseppeknek, a szélsőséges hőhatásoknak és a fagypont alatti hőmérsékletnek, vagy akár a 1,5 méterről történő betonra ejtésnek.

Direkt thermo nyomtatás
Felbontás: 203dpi
Maximális nyomtatási szélesség: 80 mm
Nyomtatási sebesség: 60 mm/sec
IP43 / IP54 védelem
Akkumulátor kapacitása: 2550 mAh
Egykezes használat, karcsú és könnyű kialakítás
Folyamatos és címke nyomtatás
CPCL emuláció
USB, BlueTooth 4.1, NFC csattlakozás


A ZEBRA mobil nyomtatók összefoglalóját itt találja meg.


Kapcsolódó termékeink