sc-scan logo

főoldalra

Zebra 105SL

Az új Zebra 105SL Plus ipari vonalkód nyomtató az S-sorozat legújabb tagja, elődjének, a termelősorokról már jól ismert 105SL típusnak a továbbfejlesztett változata.

Vérbeli ipari nyomtató, magas szintű kivitelezéssel, a legmodernebb technikával, nagy mennyiségű címkenyomtatási feladatokra. A mostoha ipari körülményeknek megfelelően a nyomtató teljesen fémházas kivitelű, s a nyomtatón belül sem találhatóak műanyag mechanikai elemek, kiegészítők. A pontos kellékanyag megvezetés a különlegesen masszív és stabil fémmechanikának köszönhető, melynek szerepe kettős: elvezeti és eloszlatja a nyomtatás során a nyomtatófej körül termelődő hőt, valamint sima, egyenletes, rázkódás és gyűrődésmentes festékszalag és címkefutást biztosít.

A 2 soros háttér-világításos LCD kijelzőn és a tasztatúra gombokon keresztül minden szükséges hardveres beállítás elvégezhető, valamint az aktuális nyomtatási állapot is jól nyomon követhető. A fejnyomás szabályzó mind horizontálisan, mind vertikálisan finoman szabályozható, az alkalmazható médiának megfelelően tág határok között állítható, a lehető legjobb nyomtatási kép elérése végett. A nyomtatófej akár függőleges állapotba is nyitható, annak tisztítása karbantartása, illetve a kellékanyag csere is könnyen elvégezhető. A nyomtató különleges felépítése végett nemcsak tekercses, hanem hajtogatott kiszerelésű etikettet is képes megnyomtatni. A nyomtató belső oldalára a kellékanyag megvezetés irányát jól láthatóan felfestették, így a címke és festékszalag befűzés avatatlan ember számára is gyerekjáték.

A Zebralink™ nyomtató menedzsment megoldással a nyomtatás-automatizálás és a hálózati (akár webes) alkalmazás is lehetővé válik. A 105SL Plus további különlegessége a vezetékes ethernet kártya, a vezeték nélküli hálózati adapter, melynek segítségével egy rádiófrekvenciás téren belül bárhova letelepíthetővé válik az eszköz, nincs szükség fix hálózat kiépítésére. A 105SL Plus egy elnyűhetetlen ipari nyomtató, magas szintű kivitelezéssel, és a legmodernebb technikával.

A Zebra 105SL direkt termál és termáltranszfer nyomtatási módra képes, 200 és 300 dpi-s verzióban kapható. A nyomtató alkalmas grafikák, logó, vonalkódok (1D-s és2D is pl. DataMatrix és a QR Code) akár adatbázisból történő nyomtatására is.

A nyomtató alapkiépítésben tartalmazza a ZebraNet 10/100 Print Server-t (Ethernet), USB 2.0, soros és párhuzamos csatlakozási lehetőségeket.

Alkalmazási területei

Szinte minden körülmények között megbízható partnere a felhasználóknak, ahol napi 10-30.000 darab etikett a nyomtatási igény.

  • Szállítmányozás
  • Disztribúció
  • Gyártás

 

 


Kapcsolódó termékeink