sc-scan logo

főoldalra

WLAN hálózat

A sikeres üzletvitel egyik alapvető kritériuma a mobilitás és a másodpercre pontos, információkra alapozott döntéshozatal. Eme két tényező figyelembevétele, teljesen új, innovatív eszközök kifejlődéséhez vezetett a piacon.

Az azonnali adatátvitel leggyorsabb, mobilitást is biztosító módja a helyi rádiós hálózat kiépítése, melynek segítségével a gyártás, raktározás, vagy bármilyen más folyamat során beolvasott adat azonnal a vállalatirányítási rendszerbe kerül, és így rögtön elérhetővé válik a döntéshozók számára is.

A vezeték nélküli, helyi hálózat (WLAN) segítségével jelentősen csökken a döntéshozatal, és a cég reakcióideje egy-egy kiélezett üzleti helyzetben, ez pedig manapság üzleti sikereink alapja. A WLAN hálózat előnyeit gyakorlatilag bármely üzleti területen sikeresen alkalmazhatja így a termékkövetés, csomagkezelés, ügyfélkapcsolati menedzsment, e-mail elérés, kiállítás és szállodai regisztráció, épületen belüli hang kommunikáció, biztonsági rendszerek, Internet elérés, készletnyilvántartás, betegazonosítás, komissiózás, POS, útnyilvántartás, árellenőrzés, kiadás/bevételezés, beléptetés, gyártáskövetés és még nagyon sok egyéb alkalmazás. Az RF hálózat kiépítésébe fektetett pénz pedig gyorsan és kiszámíthatóan térül meg.