sc-scan logo

főoldalra

Nyomtatók

A Zebra a világ legjobb ipari vonalkód nyomtatóit úgy tervezte, hogy a nyomtatók a legdurvább ipari környezetben, kritikus alkalmazásokban, a nap 24 órájában, évekig szolgálják a felhasználót. Az elmúlt 15 évben üzembe helyezett, több mint 200.000 Zebra xi nyomtató nagyrészt a mai napig használatban van. Joggal jelenthetjük ki a Zebra xi nyomtatóknak nincs konkurenciája a piacon.

A Zebra asztali vonalkód nyomtatók, amelyek csendes működésükkel irodai környezetben, kis helyigényükkel helyszűke esetén – például kasszák mellett – nyújtanak jelentős előnyt. Elsősorban alacsony (napi pár száz) címkenyomtatási igény kielégítésére, termékjelölésre, csomag címkézésre, árazásra a legalkalmasabbak.

A Zebra kártyanyomtatók minden felhasználói igényt kielégítenek, legyen szó alacsony nyomtatási igényű beléptető-, dolgozói-, tagsági kártyák készítéséről vagy nagy mennyiségű kártyaigényről (például személyi igazolványról, vízumról vagy jogosítványról).

A Zebra mobil-nyomtatók segítségével a nyomtatás bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között problémamentesen megoldható, leegyszerűsítve, felgyorsítva a dolgozó munkáját. Ideálisak szállítmányozási-, kiszállítási-, kiszállási folyamatok során felmerülő bizonylati, számlanyomtatási feladatok ellátására, a kereskedelemben áru átcímkézésre, polc-címkézésre, munkalap nyomtatásra, a vendéglátó iparban asztal melletti számlanyomtatásra.