sc-scan logo

főoldalra

ZEBRA RFID nyomtatók

A ZEBRA RFID nyomtatói a papír vagy szintetikus hordozóba laminált chipek kódolását – felprogramozását – és a címke felületére történő nyomtatást – legyen az vonalkód, szöveg, grafika – egyidejűleg végzik.  A felprogramozást egy azonnali ellenőrzés követi, így csak olyan címkékre történik nyomtatás, ahol a chip tartalma visszaolvasható. Az esetlegesen sérült, vagy hibás RFID címkéket kihagyják a nyomtatók.

 A Zebra R110Xi4 RFID nyomtatót a csúcskategóriás Xi sorozat 110-es tagjának alapjaira építették. Tökéletes választás Gen2/ ISO 18000-6C szabványnak megfelelő UHF (Ultra High Frequency) transzponderek írására, olvasására, nyomtatására, melyek kiválóan alkalmasak paletták, kartonok azonosítására. Ezek a transzponderek nagy hatósugarúak, megkönnyítve a tömegesen beérkező áruk, raklapok batch olvasást. Nagy terhelhetősége, robusztus felépítése végett a legmostohább ipari körülmények között is megállja a helyét. Ideális, csomagküldő szolgáltatóknál, logisztikai központokban, gyártás közbeni nagy értékű alkatrészek, részegységek transzponder címkéinek előállítására. Tudásához képest megfizethető ára, széles csatlakoztatási lehetőségei, opciói révén minden területen és alkalmazásban megtalálja a helyét, a felhasználó pedig a számítását. Bővebben.
 A Zebra ZT sorozat – ZT410, ZT420 – a cég legújabb nyomtató családja, méltó folytatása az eddigi Zebra RFID nyomtató típusoknak, melynek tagjai úttörői az új technológiának. UHF frekvenciájú (860-960 Mhz) RFID címkéket tudja kódolni, valamennyi EPC Gen2/ ISO 18000-6C szabványnak megfelelő UHF címkével kompatibilis. Az ZT szériás Zebra-nyomtatók megfelelnek a nagyobb kereskedelmi-, logisztikai központok és kormányhivatalok elvárásainak, biztosítva azok nagyobb termelékenységét és teljesítményét. Bővebben.
A ZD500-as egy sokoldalúan használható asztali nyomtató, mely képes RFID címkék kódolására is. Kis méretű, de teljes funkcionalitással bír, Link-OS felhő alapú szoftver képes így könnyen integrálható, felügyelhető és kezelhető. Az automatikus kalibráció biztosítja az alacsonyabb üzemeltetési költséget és a kevesebb hulladék képződést. A nyomtatóval UHF frekvenciájú (860-960 Mhz) RFID címkéket kódolhatunk és nyomtathatunk. Ideális választás számos alkalmazás esetén például a kiskereskedelemben, egészségügyben, de kialakításának köszönhetően az ipari megoldásoknál is. Bővebben.
 Az RP4T nyomtató a világ első RFID kompatibilis, mobil, termo-transzfer nyomtatója. UHF RFID nyomtatási és kódolási képességgel, IP54-es védelemmel, nagyméretű LCD kijelzővel, WLAN kommunikációs képességgel rendelkezik, nyomtatási szélessége 104mm. Alkalmazási területei a félkész és késztermék címkézés, a logisztikában konténerek, raklapok címkézése, nagyméretű tárgyak jelölése. Bővebben.
   

Motorola MC 18