sc-scan logo

főoldalra

RFID adatgyűjtők

 

 Zebra MC3330R

Az MC3330R integrált cirkuláris antennája rendkívüli megbízhatóságot biztosít a címke tájolásától függetlenül. A munkavállalók pontosan és gyorsan olvashatják az RFID-címkéket még a legnehezebb esetekben is, fele annyi idő alatt, mint a vezető versenytársak – a ruházati polctól, egy kiskereskedelmi raktárhelyiségen át, egy irodai dobozig. 

Zebra RFD8500

Az RFD8500 eszközben egy nagyteljesítményű, következő generációs RFID olvasó és egy 1D / 2D vonalkód olvasó került egybeépítésre. Az eszköz egyszerűen és könnyen párosítható Bluetooth-on keresztül a Zebra Android alapú mobil eszközeivel, mint például a TC55 és MC40, vagy más gyártó mobilkészülékeivel.

Az RFD8500-as  UHF RFID olvasó számos gyártó termékhez csatlakoztatható, legyen az okostelefon, tablet, PDA vagy más kézi eszköz, rendelkezzenek akár iOS, Android, Microsoft Windows Mobile, Windows Phone 8 vagy WinCE operációs rendszerrel.

Az eszköz használható valós idejű vezeték nélküli – Wi-Fi – kapcsolatban Bluetooth keresztül, vagy batch üzemben, ilyenkor  ha a vezeték nélküli kapcsolat nem áll rendelkezésre, kötegelt módban lehet gyűjteni az adatokat 500 vonalkód és / vagy 42.000 RFID-címke adatig.

A szabadalmaztatott AutoMac technológia biztosítja a maximális olvasási / írási sebességet.  A nagy – PowerPrecision Li-Ion 4410 mAh – akkumulátor kombinálva az egyedülálló teljesítmény-optimalizálási algoritmussal biztosítja akár egy teljes műszakon keresztüli az intenzív használatot.


Zebra MC3190-Z

Használja ki az RFID technológia előnyeit az ipari környezeten kívül, az ügyfélkiszolgálásban, és az üzleti környezetben is. Az MC3190-Z a robosztus és nagyteljesítményű ipari alapokra épült, hatékony RFID olvasómotorral, a gyors olvasás érdekében. Ehhez járul még egy irány érzéketlen antenna, és az eredmény egy nagyon sokoldalú eszköz, amely jól használható ügyfélkiszolgáló környezetben is, a kiskereskedelemtől, az egészségügyi létesítményeken át, az irodai felhasználásokig

RFID olvasómotor
Fejlett, nagyhatékonyságú olvasást biztosít, a gyorsabb olvasás érdekében

Szabadalmaztatott omnidirekcionális Zebra MAX RFID antenna
Az irányfüggetlen tervezés szükségtelenné teszi az olvasó és a tag egymáshoz igazítását, a gyorsabb és pontosabb olvasás éérdekében.

Hajszálpontos helymeghatározás
Az intuitív audio és vizuális célzás egyedülálló kombinációja könnyedén irányítja a dolgozókat a megfelelő tételhez. Amint az eszköz közelebb kerül a kiválasztott cikkhez, a hangjelzés mind frekvenciájában, mind erősségében nő, miközben egy grafikus csúszkajel nőni kezd.

Könnyen használható API-k
Gyors és költséghatékony alkalmazásfejlesztést tesz lehetővé


Zebra MC9190-Z

Ahhoz, hogy vevői kezébe több terméket adhasson – és így több profitja legyen – tudnia kell, hogy mije van, és azt hol találja. Az MC9190-Z RFID kézi olvasót arra tervezték, hogy az átvételi/kiadási területen, avagy a raktárban ezt a feladatot a lehető leggyorsabban és legkönnyebben végezze el.Az MC9190-Z egy nagyteljesítményű, fokozottan robosztus RFID kézi olvasó, amelyet nagy kihívást jelentő alkalmazásokra és környezetre terveztek. Közepes-, és nagyobb távolságú RFID olvasási alkalmazásokban az MC9190-Z kategóriájában a legjobb olvasási tartománnyal és pontossággal bíró, ergonomikusan integrált RFID, vonalkód olvasó berendezés. Robusztus kialakítása remekel gyakorlatilag bármilyen beltéri, kültéri környezetben.

Kombinált adatgyűjtés
Az egy robosztus eszközbe integrált RFID és vonalkód adatgyűjtés egyszerűbb, gyorsabb használatot és alacsonyabb bekerülési összeget eredményez.

Nagyobb hatékonyság
A pontos, nagytávolságú RFID olvasási képesség, lehetővé teszi a tökéletesebb leltárkészítést, akár a gyártótérben, a raktárban, akár a disztribúcióban. Így csökkentheti a készletkifogyás, illetve a túlzott leltárkészlet okozta költségeket.

Robosztus tervezés
Az MC9190-Z elviseli az 1,8 méterről betonra ejtést, 2000 ütést az egyméteres forgó ütésteszt dobozban, IP64-es védelme van, amely biztosítja a megbízható működést a mindennapi használat közben bekövetkező leejtések, ütődések, poros környezet és folyadékfröccsenés esetén is. Kemény munkára tervezték a legkeményebb körülmények közé.

Tökéletes ergonómia
A legjobb ergonómiai kialakítással bíró kézi RFID olvasó a maga kategóriájában. Nagyon könnyű kézben tartani, úgyhogy a dolgozók tovább használhatják, kevesebb fáradtsággal, ami gyorsabb és termelékenyebb ciklikus számolást és adatgyűjtést jelent.

Gyakorlatilag bármilyen környezetben olvasható
Az MC9190-Z jellemzője a nagy, 3,7”-os VGA színes, csökkentett tükröződésű érintőképernyő, így könnyedén olvasható beltéren, kültéren egyaránt

Kormányzati szintű kódolt vezeték nélküli biztonság
Az MC9190-Z vezetékes hálózat szintű biztonságot nyújt anélkül, hogy befolyásolná a vezeték nélküli teljesítményt. Jellemzője a natív FIPS 140-2 1-es szintű tanúsítvány, támogatja a legkorszerűbb kódolási és autentikációs protokollokat, kompatibilis a Zebra Mobile Security Suit-jével az eszközszintű védelemért, valamint kompatibilis a Mobile VPN-ekkell. Közös hozzáférési kártya (CAC) képessége opcionális eszközök használatát biztosítja kormányzati alkalmazási autentikációhoz.


Workabout Pro4

Adjon dolgozói kezébe olyan mobil számítógépet, amely folyamatosan fejleszthető a változó üzleti igényeknek megfelelően, a Workabout Pro 4-et. Moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy megvásárolja most azokat a funkciókat, amelyek szükségesek, és könnyen telephelyén adhat hozzá a későbbiekben szükségessé válókat.Kezdje WiFi-vel, és WWAN-nal. Cseréljen szkennelő egységet, hogy az új kódokat is olvasni tudja. Adjon hozzá hangfelvételi alkalmazást, vagy majdnem minden típusú RFID tag-et olvasni képes modult. Sok használatra kész modul áll rendelkezésre, hogy meg tudjon felelni a specializált igényeknek is a vertikális piacokon.Minthogy a Workabout márka több mint 20 esztendeje szolgálja a vállalkozásokat, így bizalommal választhatja a jól bevált Workabout Pro 4-et.

 

Lenyűgöző modularitás a rendkívüli életciklus és alacsony bekerülés érdekében
A Workabout Pro moduláris alapokra épül, lehetővé téve azt, hogy válassza azokat a funkciókat, amelyekre ma igénye van, és majdnem minden kulcsjellemzőt fejlesszen tovább holnap, egyszerűen modulcserével. Adjon hozzá új szkennert, kamerát, LF, HF, UHF RFID-t, vagy WiFi-t, celluláris telefont és GPS-t, plusz a további elérhető opciók széles választékát

Növelje termelékenységét a kiváló teljesítményű alkalmazási lehetőségekkel
Háromszoros Flash, kétszeres RAM és majdnem kétszeres processzorsebességgel bír a korábbi generációhoz képest, így alkalmazásainak különösen nagy teljesítményt biztosíthat.

Nagyfelbontású színes 8 MP kamera az új alkalmazási lehetőségekért
Az éles, részletes fotók készítésének lehetőségével a dolgozók vitathatatlanul igazolhatják a kézbesítést, dokumentálhatják az esetleges sérült terméket, igazolhatják a javítást, és támogathatják a távolban dolgozó kollégát, és a megfelelő alkatrész rendelését.

Átfogó támogatás beszédalapú alkalmazásokhoz
Támogatja a beszédalapú alkalmazásokat, növelve a teljesítményt és a pontosságot raktári alkalmazásokban.

Rugalmasság az adott feladatnak megfelelő modell kiválasztásában
Válassza azt a méretet, amelyik a feladathoz illetve dolgozójához a legjobban illik, legyen az rövid, vagy hosszú. A dolgozók könnyedén felerősíthetne pisztolymarkolatot, amellyel komfortosabbá tehetik az intenzív szkennelést igénylő folyamatot, mint például a ciklikus leltározást.

A kiegészítőkkel visszafelé kompatibilis
Minden meglévő Workabout Pro töltő, és a legtöbb partner modul fog működni a Workabout Pro 4-gyel, lehetővé téve a könnyed, költségkímélő fejlesztést a legújabb mobiltechnológiákra