sc-scan logo

főoldalra

Fixen telepített RFID olvasók

Zebra FX7500

 Az új FX7500-as fix RFID olvasó a bevezetője a Zebra/Motorola által tervezett legújabb rádiótechnológiának, amely gyorsabb, pontosabb olvasást és egyenletes teljesítményt biztosít a legkihívóbb feltételek között is. Az új rádió egy flexibilis Linux alapú hálózati architektúrával ötvözött, integrálva az eszközöket és a nyílt szabványú interfészt a gyors és egyszerű alkalmazások kialakításához.Az FX7500 sima, megnyerő formája, vékony kialakítása és kis helyigénye miatt majdnem minden üzleti környezetben használhatóvá teszi.

Zebra FX9500

Üzlete gyakorlatilag értékes eszközeinek követésén, és eladható termékei mozgásán alapszik. Minél gyorsabban tud bevételezni, leltározni, komissiózni – hiba és szűk keresztmetszet nélkül – annál hatásosabb és jövedelmezőbb lesz működéseAz FX9500 fixen telepített RFID olvasó különösen nagy teljesítményű, ezért gyorsan és pontosan mozgathatja és követheti RFID tag-gel megjelölt dobozait, palettáit és tárgyait. Szintén ideális nagy tag-sűrűségű környezetben, nagy áteresztőképességű alkalmazásokban és az RFID technológiának kihívást jelentő anyagoknál

Rendkívül tartós, kemény ipari környezetre építették, arra, hogy növekedjék az Ön üzletével, és kielégítse mai és jövőbeni RFID szükségleteit.