sc-scan logo

főoldalra

ZEBRA Link-OS

 

linkOS

 

Zebra Link Os

Link-OS nyomtatók:
icon-check Mobil : QLn Series & iMZ Series
icon-check Ipari : ZT200 Series
icon-check Asztali: ZD500R
 

Világosan érzékeljük az ügyfelek részéről azt az elvárást, hogy az eszközök mobilak, könnyen kezelhetők és felhő alapúak legyenek. Meggyőződésünk, hogy az Internet of Things, a mobilitás és a felhő alapú szemlélet megnöveli a vállalati értéklánc átláthatóságát. Ma minden vállalatvezetés abban érdekelt, hogy az értékláncot racionalizálni tudja és egyszerre legyen képes költséget csökkenteni és még nagyobb értéket hozzáadni. Ebben segít  a Zebra Link-OS.

A Zebra legújabb Link-OS változata az innovatív irányítási funkciót, egy erős szoftver fejlesztési csomaggal (SDK) és új szoftver applikációkkal társítja. Mindezzel könnyűvé válik egy vállalat összes Zebra nyomtatójának irányítása, integrálása és üzemeltetése.


A Link-OS a felhő platform révén köti össze a Zebra nyomtatóit és lehetővé teszi, hogy asztali gépről, tabletről vagy okostelefonról egyaránt irányítani lehessen őket. A mostani fejlesztés a Zebra újabb lépése az Internet of Things alkalmazásainak sorában. Az eszközök egységes és könnyű kezelhetősége felhő platformon és skálázható módon történik, mindez pedig megkönnyíti, hogy a vállalkozások valós idejűleg juthassanak hozzá a szükséges információhoz. A Link-OS lényegesen lecsökkenti annak az idejét is, amit egy-egy nyomtató telepítésére vagy karbantartására kell fordítani. A Link-OS a Zebra legújabb nyomtatóinak – így az iMZ220, iMZ320, QLn and ZT200 nyomtatócsaládok – rugalmas és kreatív integrálását teszi lehetővé. A Cloud Connect a meglévő applikációk adaptálását és az új, felhő alapú megoldások létrehozását segíti.

linkos

linkos

Egyes Link-OS nyomtatók a Print Touch NFC (Near Field Communication) tegek révén a kapcsolódó mobil eszközökön automatikusan megjelenítik a hasznos web oldalak és applikációk. Az AirWatch Connector applikáció révén számos Link-OS eszköz irányítása válik lehetségessé egy közös konzolról. A Multiplatform SDK a fejlesztőket segíti, akik a  kulcs jellemzők gyors átláthatósága révén töredék idő alatt képesek új, innovatív applikációk kifejlesztésére.

Mindössze egy interfész révén a létező legkülönbözőbb rendszerekhez lehet egyszerre kapcsolni a Zebra legújabb nyomtatóit. Ráadásul, az interfész rugalmas kialakításának köszönhetően az ügyfél igénye szerint az egész Link-OS környezetet vagy annak kiválasztott applikációját tudja használni.


A Link-OS új jellemzői:

Profile Manager A központilag telepített site-ról működő kereső-alapú interfész lehetővé teszi, hogy a rendszerben lévő összes Link-OS alapú nyomtatót látni és irányítani lehessen. Az applikáció révén a nyomtatókat egyesével vagy csoportosan is lehet asztali számítógépekről, tabletekről vagy okostelefonokról kezelni.

Virtual Devices Az új Virtuális Eszköz applikáció révén a felhasználó szabadon váltogathatja a parancsnyelvet és maximálisan kihasználhatja a nyomtatókban lévő eszközirányítási lehetőségeket. A Virtuális Eszköz applikációinak köre folyamatosan bővül a közeljövőben is.

Zebra LinkOS felhő

A részletekért vegye fel a kapcsolatot  közvetlenül nyomatatási szakértőnkkel:

(+361) 345-5800/106
 email

Zebra Link-OS adatlapok
pdf   pdf