sc-scan logo

főoldalra

Zebra ZQ310 és ZQ320 mobil nyomtatók

A ZQ300-as sorozatú Zebra mobil nyomtató megfizethető áron nyújt komoly üzleti előnyt. Nyomtathatunk nyugtát, címkét, végezhetünk teljes beárazást vagy leértékelést, valamint helyszíni polc auditot, felgyorsíthatjuk az eladásokat.

Két modell biztosít flexibilitást és kellékanyag kompatibilitást, ZQ310: 58mm és ZQ320: 80mm nyomtatási szélességekkel. A ZQ300-as sorozat gyakorlatilag bármely kézi számítógéphez képes kapcsolódni, beleértve az összes Zebra PDA-t és tabletet csakúgy, mint bármely Android, iOS, Windows CE illetve Windows Mobile eszközt.

Ezt a kompakt, könnyű, kis mobil nyomtatót egykezes használatra tervezték, s modern külalakjával beleillik a legszebb bolti környezetbe is. A legfejlettebb Bluetooth és WiFi kapcsolat gyors és megbízható nyomtatást biztosít, a beépített NFC tag segítségével pedig másodpercek alatt párosíthatjuk a ZQ300-as nyomtatókat bármely kompatibilis mobil eszközzel. Az egyedülálló, szabadalmaztatott akkumulátor és az akkumulátormenedzselési technológia a kategóriájában leghosszabb üzemidőt biztosítja, ami elegendő a folyamatos, teljes műszakos működéshez, a töltés a kiegészítők használatával gyors és költséghatékony, így a nyomtatók mindig készen állhatnak a munkára.

A Zebra egyedülálló Távoli menedzsment hatékony Bluetooth-os alkalmazásával elérhetjük a maximális akkumulátor használati időt. A tradicionális hordozó anyagos médián kívül a ZQ300-as támogatja a hordozóanyag nélküli címkenyomtatást is, miáltal könnyebbé teszi a mindennapi munkafolyamatokat és kevesebb lesz a szemét.

A kültéri változatot, amely IP54-es védettségű és képes vízálló médiára is nyomtatni, még esőben és hóban is használhatjuk.

Az opcionális Zebra OneCare szervizszerződés maximális gyártói támogatást biztosít nyomtatójának.

Összefoglalva a ZQ300-as nyomtatók komoly üzleti értéket nyújtanak, megfizethető áron.

Direkt thermo nyomtatás
Felbontás: 203dpi
Maximális nyomtatási szélesség: 48 mm és 72 mm
Nyomtatási sebesség: 100 mm/sec
IP54 védelem
Akkumulátor kapacitása: 2280 mAh
Egykezes használat, karcsú és könnyű kialakítás
Folyamatos és címke nyomtatás
CPCL, ZPL emuláció
USB, BlueTooth 4.1, NFC csattlakozás


A ZEBRA mobil nyomtatók összefoglalóját itt találja meg.


Kapcsolódó termékeink