sc-scan logo

főoldalra

Motorola / Symbol mobil adatgyűjtők, PDA-k, ipari tabletek összefoglaló

Egy adatgyűjtő kiválasztása korántsem olyan egyszerű feladat, amint azt gondolnánk. Számtalan tényezőt kell figyelembe vennünk, amelyik feltétlenül fontos ahhoz, hogy rendszerünk egyáltalán működjék, s még többet ahhoz, hogy jól működjék, szeressék használni, s valódi előrelépés legyen vállalkozásunk életében. Meg kell gondolnunk, többek között, hogy:

  • Milyen feladatra szánjuk, milyen alkalmazott szoftverrel
  • Milyen környezetben kívánjuk használni, milyen ergonómiai kivitelben
  • Milyen adatot kívánunk gyűjteni, feldolgozni, és kik gyűjtenék azokat az adatokat
  • Mit kívánunk a helyszínen feldolgozni, és mit, hogyan szeretnénk továbbítani

Szervizlehetőségek, beruházásvédelem szintén fontos tényező. Örömmel segítünk a kiválasztásban, az eszközök szállításában, üzemeltetésében, és az alkalmazások fejlesztésében is.


 Az MC2100-as kézi terminál a legalapvetőbb munkafolyamatokat végző dolgozók eszköze. Ugyanazon olvasó és processzor egységeket építették az eszközbe mint az ipari kivitelű termináloknál, azonban ez az eszköz egy könnyebb, vékonyabb kivitelben képviseli az ipari adatgyűjtők családját, nem kevésbé ellenálló kivitelben. Az eszköz a raktári / leltári folyamatok legelemibb igényeit elégíti ki. 

 Az MC40 egy kézi mobil számítógép, okostelefon design-nal és Android operációs rendszerrel.  Az MC40-et kifejezetten a kereskedelem számára fejlesztették ki. Elsődleges rendeltetése az eladásban, ügyfélszolgálatban dolgozó személyek munkájának megkönnyítése, ebben segítenek a beépített vonalkódolvasó, a 4,3 “nagy képernyő és a push-to-talk funkció. Ezek a funkciók egy all-in-one információs egységet biztosítanak a kiskereskedelmi és ügyfélszolgálati dolgozók számára. 

 A Motorola MC45 egy megfizethető eszköz azon terepen dolgozó munkatársak számára, akiknek valós idejű információkat kell a központba küldeniük. A felhasználóknak az MC45 ipari kivitelű EDA (Enterprise Digital Assistant, azaz kifejezetten vállalatoknak készült PDA), könnyű egykezes kezelést, azonnali információhoz való hozzáférést, 3.5G GSM HSDPA kapcsolatot, integrált A-GPS technológiát, 3,2 megapixeles színes kamerát, vonalkódolvasást, szabadtéren is kiválóan látható 3,2 hüvelyk érintőképernyős kijelzőt, és távoli end-to-end menedzsment biztosít. 

 MC67-es adatgyűjtő a terepen dolgozók gyors, sokoldalú, masszív, megbízható eszköze. A 4G HSPA technológia lehetővé teszi a gyors adatátvitelt, gyorsabb online hozzáférést biztosít a központi rendszereken tárolt összes fontos üzleti adathoz.  Az Android-os változaton  4.1-es Jelly Bean mobil operációs rendszer található. A Motorola Mx Extensions további olyan  szolgáltatásokat és biztonsági funkciókat biztosít amely vállalatok számára is biztonságosan használható operációs rendszerré teszik az Android alapon működő MC67-est. 

 A terepi dolgozóknak munkájuk elvégzéséhez, a valósidejű adatbevitelhez: egy masszív, megbízható eszközre van szükségük. Egy olyan eszközre amely könnyen használható, de ellenáll a környezeti hatásoknak, az ütődéseknek, leejtésnek, a víznek, nedvességnek. Bemutatkozik a Motorola TC55

 Zebra / Symbol TC70: Professzionális minőségű, ultra-robusztus, 4,7” érintőképernyős, vállalati kézi számítógép, kereskedelmi és ipari felhasználók számára, Android KitKat operációs rendszerrel. WLAN kivitel. 

Zebra / Symbol TC75: Professzionális minőségű, ultra-robusztus, 4,7” érintőképernyős, vállalati kézi számítógép, Android KitKat operációs rendszerrel. A TC75 a vállalati felhasználásra kifejlesztett Zebra Android MX Extension operációs rendszert használja, amely vállalati szintű biztonságot, az alkalmazások feletti magas fokú kontrollt és a vállalati MDM (Mobile Device Management) rendszerbe való integrálhatóságot biztosít. WWAN + WLAN kivitel. 

 Az MC3200-as adatgyűjtő, az MC3000-es sorozat legújabb, immár harmadik generációs tagja. Az MC3000-es sorozat a Motorola legkelendőbb, legkedveltebb mobil adatgyűjtője több mint 10 éve. A világ legkelendőbb középkategóriás mobil számítógépe az MC3000-es sorozat, több mint 1,6 millió darabot értékesítettek belőle. Biztos lehet benne, hogy egy kiforrott eszközt ajánlunk Önnek. 

 A korábbi MC9090-G első osztályú robusztus kiviteléről ismert, az MC9190-G azonban ennek új szintjét valósítja meg. MÉG ROBOSZTUSABB…. MÉG NAGYOBB TELJESÍTMÉNY…. Motorola MC9190 ipari mobil számítógép! Az ágazatban vezető, bevált kivitel! 

 Bevált robusztus konstrukció, a legnagyobb kihívást jelentő környezeti feltételek esetén is, ezt bizonyítja a több mint kétmillió darab eladott MC9000-es sorozatú eszköz. Az MC9200-as megbízhatóan működik fagypont alatti hőmérsékleten, forróságban, porban, bírja a leejtést, a fröccsenő víznek is ellenáll, köszönhetően IP64-es védettségének. 

  Az új tervezési megközelítésnek és az így kialakított különleges design-nak köszönhetően, az android alapú Zebra TC8000-es érintőképernyős ipari számítógéppel jelentős termelékenység-növekedés érhető el. A korábbi “hagyományos” adatgyűjtőknél a vonalkód olvasó és a képernyő merőlegesen helyezkedik el, így a felhasználó nem látja folyamatosan a kijelzőt, ahhoz különféle mozdulatsorokat kell végezzen. Erre a TC8000-es innovatív képernyő elhelyezkedése miatt nincs szükség. Tehát idő takarítható meg. A Zebra és egy megbízott, harmadik fél által végzett tesztek alapján – amennyiben egy dolgozó, óránként, legalább 120 db vonalkódot olvas be – a hatékonysága 14%-al növekedik a TC8000-es eszköz alkalmazásakor. Ez azt jelenti, hogy a TC8000-est használó dolgozók, 7 óra alatt tudják elvégezni, a korábban más típusú eszközzel 8 óra alatt végzett munkát. 

  A Workabout termékcsalád első tagja 22 évvel ezelőtt jelent meg, és már a kezdetektől moduláris, bővíthető és könnyedén egyedi igényeknek megfelelően módosítható termékekből állt. A bemutatás óta közel félmillió Workabout adatgyűjtőt értékesítettek. Fontos kiemelni, hogy a Workabout Pro 4 “visszafelé kompatibilis” a legtöbb Workabout Pro 3 tartozékkal, így biztosítva az az ügyfelek számára, az új beruházások védelmet. 

 MC9500

  Az Omnii XT15 készülékkel a felhasználók nem pusztán egy terméket, de egy egész termékcsaládhoz való hozzáférést vásárolnak meg. Az Omnii a legjobban személyre szabható és legkönnyebben változatható eszköz. Ahogy a felhasználók igényei fejlődnek, úgy fejlődik velük együtt a Psion Omnii készülék maga is. A Motorola / Psion Omnii XT15 is az “Open Source Mobility” koncepción alapul. A koncepció lényege egy rugalmas, könnyen testre szabható, “időtálló”, moduláris kiépítés, amely megfelel minden egyedi igénynek. 

  Külsőre akár lehetne a napjainkban oly népszerű tabletek egyike is, ám az ET1-et csak stílusában lehet összehasonlítani velük. Ha közelebbről szemügyre vesszük az eszközt, szembetűnő a különbség, mind belső mind külső felépítése tekintetében. Ez a tablet egy tényleges mindennapi társ a vállalati felhasználók számára. A háztól a képernyőn keresztül az eszköz minden szempontból munkaeszközként említendő. Belső felépítésében az ET1 vállalati szintű biztonsági feltételeknek megfelelő, távolról menedzselhető, számtalan perifériát kezelni képes tablet. 

A Zebra két új ipari tabletje az ET50 / ET55 Android 5.1 (Lollipop) vagy Windows 8.1 operációs rendszerrel rendelhetőek, 8,3 (21cm) vagy 10,1 (25,6cm) colos kijelzővel. A Zebra Et50 / ET55 igazi megoldást jelent a vállalati felhasználók számára. Vállalati szintű biztonsági feltételeknek megfelelő, távolról menedzselhető, számtalan perifériát kezelni képes tablet. 

 A WT41N0 csuklóterminál egy ergonomikus, csuklón viselhető adatgyűjtő, használatakor a dolgozó mindkét keze szabadKombinálva az 1D vagy 2D ring szkennerrel jelentősen növeli a raktári, árumozgató, csomagoló munkahelyen dolgozók hatékonyságát. 

Ipari tablet összefoglaló. 

  A ZEBRA / SYMBOL adatgyűjtő portfólió összefoglalását itt találja. Mobil értékesítés, áruterítés, szerviz és a terepi munkavégzőknek javasolt eszközök összefoglalója itt található meg.

 


Kapcsolódó termékeink