sc-scan logo

főoldalra

ZEBRA TC52 és TC57 ipari PDA

Zebra TC52 és TC57 érintőképernyős kézi számítógép. Csúcskészülék a vállalati osztályban!

A TC52 és TC57 kézi számítógép a nagy sikerű TC51/TC56 alapjaira épült, annak új platformot adva és kiegészítve sok új képességgel. Kiemelkedő felhasználói élményt nyújt – az Android egyszerűségét az összes olyan üzleti funkcióval, amellyel maximalizálható a dolgozók teljesítménye és minimalizálható a folyamatok ciklusideje. Magában hordozza a legutolsó technológiai fejlesztéseket, az élvonalbeli platformon, (Qualcomm Snapdragon™ 660 octa-core, 2.2 GHz), maximalizálva a mobilitás jelenlegi előnyeit, valamint a jövőbeli szükségletekhez igazítás lehetőségét. Számtalan beépített értéknövelő applikációval szállítjuk.

A dolgozók már ismerik, hogyan kell használni az Androidos berendezéseket, így gyakorlatilag nincsen szükség tréningekre. Az alkalmazásokban megjelenhetnek a dús grafikájú interaktív applikációk, amiket a kollégák már megszoktak, és elvárnak.

A fejlett érintőképernyő technológia, az egyszerű kezelhetőséget biztosítja. Az 5”-os Corning Gorilla Glas kijelző elegendő helyet biztosít az intuitív applikációk megjelenítéséhez. Az egyszerű, ismerős és flexibilis többérintéses operáció nedves környezetben is működőképes, akár kesztyűben, akár kesztyű nélkül, vagy érintőceruzával. A kategóriájában legjobb a kültéri olvashatósága, könnyű olvasni a képernyőt, még verőfényes napsütésben is.

Könnyen rögzíthet vonalkódot, címkét és dokumentumot. A páratlan szkennelési technológia és a PRZM intelligens képalkotás a körülményektől független, nyomtatott vagy elektronikus 1D, 2D vonalkód olvasást (Digimarc is) biztosít. Be kell olvasni több vonalkódot egy címkéről, vagy valamilyen adatot egy sablonból, legyen az checkbox, szövegmező, aláírás, vagy egyéb? Ez egy nyomógombbal megoldható a Zebra SimulScan program segítségével, amely egy előre installált, és előre licenszelt Mobility DNA applikáció.

A PowerPrecision+ nagykapacitású akkumulátor tipikus felhasználói profil szerinti 14 órás működést biztosít, amely a leghosszabb műszakra is elegendő. Az akkumulátor megfelelő módba kapcsolásával az akkumulátor üzem közben is cserélhető.

Egy új platform, amely minden alkalmazást kezel – ma, és a jövőben is. Az ultra nagyteljesítményű processzor kiváló teljesítményt nyújt mind a hang, mind az adat applikációkban. A felhasználók beépített támogatást kapnak a következő két Android verzióhoz (P és Q) valamint a jövőbeli applikációkhoz is, mint például a mesterséges intelligencia.

Az előlapi 5MP kamera videó hívásokat is lehetővé tesz, növelve ezzel a szolgáltatások körét, és a termelékenységet. A hátlapi ultra nagy felbontású fotók és videók készítését biztosítja.

A Bluetooth 5.0 kisebb energiafelhasználással biztosítja a kétszeres adatátviteli sebességet és a négyszeres hatótávolságot.

A kiegészítő tartozékok széles skálája támogatja a könnyebb használhatóságot és kezelést, mint például a felszerelhető pisztolynyél a gyorsabb olvasást, a több férőhelyes töltőbölcső, pedig mind az eszközöket, mind a tartalékakkumulátorokat tölti.

Főbb jellemzők:
CPU Qualcomm Snapdragon™ 660 nyolcmagos, 2,2 GHz
Operációs rendszer: Android 8.1 Oreo
Hálózati kapcsolat WWAN, WLAN, WPAN (Bluetooth)
Üzemi hőmérséklet: -20°C – 50°C
Védelem: IP67 és IP65
Kamera: elülső — 5 MP; hátsó — 13 MP
GPS, NFC, vonalkódolvasó


Kapcsolódó termékeink