sc-scan logo

főoldalra

ZEBRA WT6000 ipari csuklóterminál

Az új generációs, ipari WT6000-es terminál összehasonlíthatatlanul komfortosabb a korábbiaknál. Bár a kezek szabadon használhatósága eddig is biztosított volt, új szintre emelve a termelékenységet, de a dolgozóknak nem volt kellőképpen kényelmes a megoldás. Az Androidos WT6000 megjelenése új sztenderdet állított fel a vállalati szintű viselhető eszközök világában. Kisebb és könnyebb, mint versenytársai és jobban illeszkedik bármilyen karmérethez. A nagyobb érintőképernyő megfelelőbb az intuitív grafikus Androidos alkalmazások megjelenítéséhez. Az integrált NFC segítségével a dolgozók egy hozzáérintéssel tudják párosítani a Zebra Bluetooth gyűrűszkennerét, a Bluetooth fejhallgatót, a Bluetooth printereket minden műszak elején, leegyszerűsítve ezzel egy komplett, a kezeket szabadon hagyó beszédvezérelt rendszer telepítését. A robusztus tervezés maximális üzemidőt biztosít a legkihívóbb környezetben is. Az eredmény? Maximális kényelem, maximális tartósság, maximális dolgozói teljesítményt.

A WT6000-es terminál sokféleképpen használható: teljesen hangvezérelt, billentyűzetes, érintőképernyős és a billentyűzetes adatbevitelt hangvezéreléssel kombinálva.

Kompakt méret – 27%-kal könnyebb és 36%-kal kisebb térfogatú. A páratlan ergonómiai tervezés példa nélküli komfortot biztosít. A WT6000-es terminál hordható karon, derékon övre, illetve a csuklóra rögzítve.

Robusztus és megfelelő a legkeményebb feltételek közötti használatra is. A WT6000 porálló, permetálló, mínusz fokokban, fagyasztókban is működőképes, és 1000 ejtéssel tesztelt 0,5 m-es tesztcsőben. A mobil számítógépek legsebezhetőbb pontját, a kijelzőt, pedig az ipar első számú, karcolásálló Corning® Gorilla® Glass érintőképernyője erősíti.

Nagyobb, több ponton tapintható kapacitív érintőképernyőjének köszönhetően a dolgozók mindent megkapnak, ami termelékenységük fokozásához szükséges – nagyobb hely a kijelzőn, a szükséges információk megjelenítéséhez, az adatbevitel akár kesztyűben is biztosított, akár nedves környezetben is működik, lehet zoomolni, csúsztatni, és minden egyebet, amit a mai Androidos készülékeken már megszoktunk.

A „zöld képernyős” VT emulációk átalakítása könnyen megoldható az érintőképernyőre. A Zebra All-touch TE terminálemulációja előre telepített és licenszelt, biztosítva ezzel a terminál emulációs applikációk átalakítását intuitív érintőképernyős interfésszé.

A WT6000-es terminál adatlapja itt érhető el.


WT60A0-TS0LEWR WT6000 wearable terminal, capacitive touch display, Android Lollipop 5.1, WLAN 802.11 a/b/g/n ac, 3350mAh standard battery, 1GB RAM/4GB Flash, English, Worldwide
WT60A0-TS2NEWR WEARABLE TERMINAL, CAPACITIVE TOUCH DISPLAY, ANDROID NOUGAT 7, 802.11 A/B/G/N AC, 3350 MAH STD BATTERY, 2GB RAM/8GB FLASH, ENGLISH, WORLDWIDE
WT60A0-TX0LEWR WT6000 WEARABLE TERMINAL, CAPACITIVE TOUCH DISPLAY, ANDROID LOLLIPOP 5, 802.11 A/B/G/N AC, 5000 MAH EXTENDED BATTERY, 1GB RAM/4GB FLASH, ENGLISH, WORLDWIDE
WT60A0-TX2NEWR WT6000 WEARABLE TERMINAL, CAPACITIVE TOUCH DISPLAY, ANDROID NOUGAT 7, 802.11 A/B/G/N AC, 5000 MAH EXTENDED BATTERY, 2GB RAM/8GB FLASH, ENGLISH, WORLDWIDE

Kapcsolódó termékeink