sc-scan logo

főoldalra

Az ET51/ET56 vállalati tablet

Az ET51/ET56 Windows Vállalati Tabletek legfontosabb jellemzői

Külsőre akár lehetne a napjainkban oly népszerű tabletek egyike is, ám az ET51/56 csak stílusában lehet összehasonlítani velük.

Ha közelebbről szemügyre vesszük az eszközt, szembetűnő a különbség, mind belső mind külső felépítése tekintetében.

Ez a tablet egy tényleges mindennapi társ a vállalati felhasználók számára. A háztól a képernyőn keresztül az eszköz minden szempontból munkaeszközként említendő. Belső felépítésében az ET51/56 vállalati szintű biztonsági feltételeknek megfelelő, távolról menedzselhető, számtalan perifériát kezelni képes tablet.

Ez a tablet a mindennapi viszontagságos életre lett tervezve, robosztus kialakításának, IP65-es védettségének köszönhetően ellenáll a leejtésnek, az extrém környezeti hatásoknak: magas páratartalom, fröccsenő víz, szélsőséges hőmérséklet, vibráció. Ezenkívül a kijelző sem jelent gyenge pontot, hiszen egy ultra erős ún.: Gorilla technológiájú üveget kapott amely szinte teljesen ellenáll a különböző fizikai behatásoknak, nem karcolódik, nem reped be.

Kicsi, de erős
Az ET51/56-os tabletek meglepően robusztusak méretükhöz és súlyukhoz képest. Az esési specifikációjuk keret nélkül 1,2 m-ről, speciális kerettel 2,1 m-ről betonra, nagy működési hőmérséklettartományuk és IP65-ös védettségük van annak ellenére, hogy csak 0,6 kg súlyúak és mindössze 13 mm. vastagok.

Kristálytiszta képernyő
A napfényben is látható képernyő ideális minden megvilágítási és időjárási feltétel esetén. Hasonlóan jól használható újjal, kesztyűben, vagy műanyagceruza alkalmazásával, nedves időben is.

Többféle adatrögzítés
A számos adatgyűjtési lehetőség minden igényt kielégít, érintőképernyő, első és hátsó kamerák, kettős mikrofon és a hátsó választható szkenner/imagerrel, az adatokat olyan gyorsan gyűjthetjük, amennyire az szükséges.

Állja a hideget-meleget
Az ET51 / ET56 Windows-táblák az üzemi hőmérsékletek széles tartományában, -20 ° C-tól 50 ° C-ig használhatók, így megbízhatóan dolgozhatunk velük egész évben, évszaktól függetlenül.

Kiváló kommunikáció
Az adatok gyorsan és megbízhatóan továbbíthatók a WiFi, a BT, az NFC, a GPS kapcsolatokon, és az ET56 esetében még, globális és gyors 4G LTE hálózaton is. Az ET51 / ET56 Windows táblagépekkel a felhasználók szinte mindenütt folyamatos kapcsolatban tudnak maradni a központtal és egymással.

Hosszúműszakos tápellátás
Az akkumulátor élettartama egy egész hosszú munkamenetben megbízhatóan tart. A többféle töltési lehetőség és a működés közben is cserélhető másodlagos akkumulátor közötti választási lehetőség azt jelenti, hogy a munkavállalók 0-24-ben használhatják az eszközt.

Az ET51/56 ipari tablet adatlapja itt érhető el.


ET51AE-W12E 8.4” DISPLAY, WIN10, INTEL E3940, 4GB RAM, 64GB FLASH, WLAN ONLY
ET56BE-W12E 8.4” DISPLAY, WIN10, INTEL E3940, 4GB RAM, 64GB FLASH, WLAN WAN

Kapcsolódó termékeink