sc-scan logo

főoldalra

Motorola / Symbol TC70 – a vállalkozások professzionális kézi számítógépe

Motorola Symbol TC70: Professzionális minőségű, ultra-robusztus, 7” érintőképernyős, vállalati kézi számítógép, kereskedelmi és ipari felhasználók számára, Android KitKat operációs rendszerrel. 

Ma a vállalkozások már az olyan üzleti eszközöket preferálják, amelyek éppen olyan kifinomultak és könnyen használhatók, mint munkavállalóik személyes okostelefonjai, de megfelelnek a vállalati igényeknek is. A dolgozóknak munkájuk elvégzéséhez, a valósidejű adatbevitelhez: egy masszív, megbízható eszközre van szükségük. Egy olyan eszközre amely könnyen használható, de ellenáll a környezeti hatásoknak, az ütődéseknek, leejtésnek, a víznek, nedvességnek.

A Motorola MX funkciókkal kiegészített Android operációs rendszer ismerős kezelést és könnyű használatot biztosít, azonban teljesíti a kormányzati és vállalati szintű biztonsági előírásokat.

Az eszközben a legújabb adatrögzítési technológiák találhatóak.

Az alkalmazott hangtechnológiának, és a fejlett zajszürő algoritmusnak köszönhetően kiváló beszéd minőség. 

Vállalati szintű Wi-Fi. Átfogó tartozék család. Központosított menedzsment

A 4.7 colos Corning Gorilla Glass, nagy felbontású kijelzőnek – az élvonalbeli HAST LCD technológiának köszönhetően – a képernyője világosabb és beltéren, kültéren egyaránt jól látható, miközben lényegesen kevesebb energiát fogyaszt. A kapacitív érintőképernyő beállításai dinamikusan alkalmazkodnak a környezethez, lehetővé téve a felhasználónak, hogy a képernyőt – függetlenül attól, hogy az nedves vagy száraz – kesztyűben, tollal vagy ujjal használhassa.

A Motorola Solutions legfejlettebb 2D lézeres SE4750-es olvasóját integrálták a TC70-es eszközbe, amely 92cm távolságig olvas, akár extra széles vonalkódokat is. Az olvasóval fényképezhetünk, beolvashatunk A4, A5-ös dokumentumokat, amelyek aztán kereshetőek, és szerkeszthetők. A Motorola exkluzív PRZM intelligens képalkotó technológia lehetővé teszi a villámgyors és pontos adatrögzítés, közvetlen napfényben is.

 Az integrált Push-to-talk (PTT), azaz nyomd-hogy-beszélj Express kliens segítségével azonnali  beszélgetést kezdeményezhet a felhasználó, függetlenül a másik készülék típusától: egyéb TC70-es, másik Motorola mobil számítógép, rádióadó-vevők amelyek Radio Link Expresst használnak.

Jellemzők:
2D képalkotó SE4750 modul (1D és 2D vonalkód szkennelés)
8 MP autofókuszos kamera, 1,3 megapixeles elülső kamera
Operációs rendszer: Android KitKat és Mx-kiterjesztés
CPU: 1.7 GHz Dual-Core processzor
Memória: 1 GB RAM / 8 GB Flash
Méretek: 161x84x28 mm (HxSZxM)
Kijelző: 4.7 “kapacitív Corning Gorilla Glass 2-es érintőképernyő 
Működési hőmérséklet: -20 ° C – 50 ° C
Védettség: IP67
Kommunikáció: 
Wi-Fi 802.11a / b / g / n / d / h / i, Bluethooth 4.0, USB 2.0 
Kiváló minőségű hangszórók akár 108dB hangerő, támogatja a kihangosító és vezeték nélküli headset (Bluetooth) csatlakoztatást.
Felhasználási területek
Kereskedelmi alkalmazások
Raktározás
Gyártás
Szállítmányozás
Leltározás
Egészségügy
 
 
Vegye fel szakértőnkkel a kapcsolatot!

email     

Motorola ET1 ipari tablet IP54 ET1 ipari tablet IP54 Motorola TC55 ipari kézi számítógép ToughShield T700 ipari tablet IP68