sc-scan logo

főoldalra

Motorola TC55 vannak akik kiserleteznek … addig profik dolgoznak

Motorola TC55 SFA feladatokhoz
Magyarországon elsőként, az októberi bemutató előtt két héttel az SC-SCAN Kft. szakemberei két napig tesztelhették a Motorola TC55-öst. Két vélemény kristályosodott ki. Az első: kell egy TC55! A második: lehet kísérletezni olcsó eszközökkel, bölcselkedni, hogy ha elromlik hármat veszek az ipari eszköz árából, azonban ez felesleges idő és pénz pocsékolás! A terepi dolgozóknak munkájuk elvégzéséhez, a valósidejű adatbevitelhez: egy masszív, megbízható eszközre van szükségük. Egy olyan eszközre amely könnyen használható, de ellenáll a környezeti hatásoknak, az ütődéseknek, leejtésnek, a víznek, nedvességnek.
Bemutatkozik a Motorola TC55!
(TC=Touch Computer)
Motorola TC55 SFA feladatokhoz

A hagyományos okos telefonok, tablet gépek háromszor nagyobb valószínűséggel hibásodnak meg az első évben! Az átlagos első éves meghibásodási ráta a masszív, strapabíró, ipari eszközöknél 7 százalék, míg a 23 százalékos a hagyományos eszközöknél, nem ritka az 50 százalékos meghibásodás sem. A hibák oka 77 százalékban, hogy az eszköz leesett, aminek egyenes következménye a repedt, vagy törött kijelző.A Motorola TC55 extrém ellenállósága természetesen nem csupán az ütésekre – az IP67 szabványnak megfelelés miatt ütésálló, a betonra történő leejtést akár 1,2 méter magasból is túléli – terjed ki, hanem az átlagon felüli hőmérsékletek, sugárzás vagy esés sem okozhat kárt a készülékben.

Teljesíti az amerikai hadsereg MIL-STD-810 szabványát. Ehhez nagyon komoly feltételeket kell teljesítenie az eszköznek, érdemes példaként megemlíteni az extrém hőmérséklet, az alacsony nyomás és a magas páratartalom tűrési képességeket, vagy akár azt, hogy vízbe is ejtő a készülék.


Vannak akik kísérleteznek …. addig a profik dolgoznak!
A telefonok kameráját nem elsősorban vonalkódolvasásra optimalizálták. Az olvasás lassú és nehézkes. A kamera az igénybevételtől gyorsan tönkremegy!
Az intenzív, ipari minőségű és mennyiségű olvasáshoz beépített vonalkódolvasóra van szükség!
A TC55-ben az 1D szkennelés támogatására a legújabb beépített lineáris szkenner (LI) található.
Bluetooth-on keresztül gyűrű olvasó is csatlakoztatható a hibamentes 1D/2D olvasás eléréséhez.
A nagy teljesítményű lineáris szkenner könnyedén olvassa el az 1D vonalkódokat szinte bármilyen felületről: fényvisszaverő papír, vagy akár a mobiltelefonok, vagy  számítógépek képernyőjéről. Képes az összes 1D kódot olvasni, beleértve a nagy sűrűségű 1D kódok is. Gyorsabban és messzebbről olvas, mint a tipikus 1D lézerolvasók. Az olvasót is Gorilla üveg védi.
Motorola speciális szoftveres algoritmusának köszönhetően a rosszul nyomtatott, karcos és sérült kódokat is képes az eszköz dekódolni. A Motorola keresőmotor téves dekódolási aránya elhanyagolható.
A hagyományos kamerával történő olvasáskor a visszatérési, illetve a hibás vonalkódolvasási arány 10-10 százalék. Ez pedig idő, tehát pénz!

Motorola TC55 SFA feladatokhoz

TC55_tolto

A könnyen cserélhető akkumulátornak köszönhetően, a felhasználóknak csak pillanatokra kell megszakítania a munkavégzést. Más okostelefonok esetében, mint pl. az iPhone-nál, a munkafolyamatot meg kell szakítani, a telefont fel kell tölteni.
A leghosszabb akkumulátor-élettartam a kategóriában!
Az akkumulátorok egy teljes műszakot kibírnak még intenzív használat  mellett is! Folyamatos vonalkódolvasás esetén és vezeték nélküli – WiFi – környezetekben is.

Mennyi is az annyi?
a TC55 akkumulátor élettartama ennyivel nagyobb:

40%> Samsung S4 Aktív
100%> Honeywell Dophin Fekete 70e
200%-> iPhone 5
Az alkalmazott HAST LCD kijelző technológia egy szuper alacsony fogyasztású kijelző. Az integrált környezeti fényérzékelő automatikusan beállítja a háttérvilágítás fényerejét a maximális hatásfok érdekében.


A legmodernebb kapacitív érintőképernyő, gyakorlatilag bárhol, bármilyen körülmények között működik.
A 4.3 colos nagy felbontású kijelző nem csak nagyobb, de jelentősen jobb is. Az élvonalbeli HAST LCD technológiának, köszönhetően a képernyő világosabb és beltéren, kültéren egyaránt jól látható, miközben lényegesen kevesebb energiát fogyaszt.
A képernyő a nagy fényerő (700 nit) révén nagy környezeti megvilágítású helyeken is jól olvasható, így ideális választás a kültéri alkalmazások esetén!
Továbbá, a kapacitív érintőképernyő beállításai dinamikusan alkalmazkodnak a környezethez, lehetővé téve a felhasználónak, hogy a képernyőt függetlenül attól, hogy az nedves vagy száraz, kesztyűben, tollal vagy ujjal használhassa. 

Motorola TC55 SFA feladatokhoz

Motorola android
TOVÁBBFEJLESZTETT ANDROID JellyBean = NAGYOBB BIZTONSÁG

A Motorola TC55-ösön, a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszere az Android Jellybean található, kibővítve, az előre telepített Motorola Mx funkciókkal. mely nagyobb biztonságot és teljesítményt, könnyebb kezelhetőséget biztosít, a standard Android operációs rendszerhez képest, így teljesítve a kormányzati, és vállalati elvárásokat, követelményeket.

Mx Security: kompromisszumok nélküli biztonság
Mx MAM: teljes ellenőrzés az alkalmazások felett
Mx MDM: Kompatibilitást a meglévő mobileszköz-kezeléssel “egyablakos” egyszerűség
Mx Data Capture: teljes támogatás a vállalati szintű adatrögzítéshez, az intenzív vonalkód beolvasáshoz kézíráshoz, aláíráshoz
Mx Wireless: Vállalati szintű Wi-Fi funkciók


TC55_tarto
2 ÉV INGYENES SZERVÍZ = MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

A Motorola, a TC55-ös eszközhöz 2 év Service a Start szolgáltatást biztosít, ezzel  megszünteti a karbantartási költségeket, és lényegesen csökkenti állásidőt! Ez a szolgáltatás kiterjed elhasználódásra és garantált, három napos javítást nyújt bármely hiba esetén.
Természetesen a felhasználók a többi Motorola szervíz közül is választhatnak, amelyek akár törés esetén is ingyenes javítást, vagy egy napos csere garanciát biztosítanak.


tc55viz    yt   ytv

Motorola TC55 adatlap: Motorola TC55 pdf  Service from the Start: Motorola TC55 szerviz  Motorola TC55 kiegészítők: Motorola TC55 kiegeszitok

TC55 főbb jellemzők
Méret: 137 mm L x 69 mm W x 15.9 mm D
Súly: 220 gKijelző: LCD, 4.3 in. WVGA, 700 NITs, Gorilla Glass 2 Kamera/Imager ablak védelme: Gorilla Glass 2
CPU: 1.5 GHz dual core processzor
Operációs rendszer: Android 4.1.2
Memoria: 1 GB RAM / 8 GB Flash
IP védelem:  IP67
Kamera: autofocus 8 MP; mely támogatja az 1D/2D vonalkódolvasást
Vonalkódolvasó: integrált 1D linear imager; opcióként RS507 Bluetooth gyűrű imager
Wireless WAN adat és hang kommunikáció
Radio 4G LTE, HSPA+, EDGE/GPRS/GSM
EDGE/GPR S/GSM: 850/900/1800/1900 MHz
HSPA+ Americas: 850/1900/1700-2100 + 900/2100 MHz
HSPA+ Rest of the World: 900/2100 + 850/1900 MHz
LTE Americas: FDD2, FDD4, FDD5, FDD17GPS
integrált, Autonomous, Assisted-GPS (A-GPS),
GLONASS
WLAN adat és hang kommunikáció
Radio Tri-mode IEEE ® 802.11a/b/g/n
802.11a – up to 150 Mbps; 802.11b/g – up to 72.2 Mbps; 802.11n @ 2.4 GHz up to 72 Mbps;
802.11n @ 5 GHz up to 150 Mbps
Védelem, biztonság
WEP (40 or 104 bit) ; WPA/WPA2 Personal;

WPA/WPA2 Enterprise — EAP-TTLS (PAP, MSCHAP, MSCHAPv2), EAP-TLS, PE APv0-MSCHAPv2,
PE APv1-EAP-GTC, TKIP, AES

Rendelhető modellek
TC55BH-J011ES

Android JB Non-GMS, HSPA -> 802.11abgn + NFC, No scanner, 1GB/8GB, English, 1X Std Battery, + Service from the Start
TC55BH-JC11ES
Android JB Non-GMS, HSPA -> 802.11abgn + NFC, 1D Linear Imager, 1GB/8GB, English, 1XStd Battery, + Service from the Start
TC55BH-J011EE
Android JB Non-GMS, HSPA -> 802.11abgn + NFC, No scanner, 1GB/8GB, English, 1.5X Std Battery, + Service from the Start
TC55BH-JC11EE
Android JB Non-GMS, HSPA -> 802.11abgn + NFC, 1D Linear Imager, 1GB/8GB English 1.5XStd Battery, + Service from the Start

Segíthetünk? Írjon nekünk! email

Kapcsolódó szolgáltatások, termékek
Mobil megoldásaink NFC technológia és eszközök
Motorola ET1: Strapabíró ipari táblagép Psion Workabout Pro 4

 


Kapcsolódó termékeink