sc-scan logo

főoldalra

Motorola ET1: Strapabíró ipari táblagép

 

Ne tévessze meg a külső

Külsőre akár lehetne a napjainkban oly népszerű tabletek egyike is, ám az ET1-et csak stílusában lehet összehasonlítani velük.

Ha közelebbről szemügyre vesszük az eszközt, szembetűnő a különbség, mind belső mind külső felépítése tekintetében.

Ez a tablet egy tényleges mindennapi társ a vállalati felhasználók számára. A háztól a képernyőn keresztül az eszköz minden szempontból munkaeszközként említendő. Belső felépítésében az ET1 vállalati szintű biztonsági feltételeknek megfelelő, távolról menedzselhető, számtalan perifériát kezelni képes tablet.


Nonstop mindennapi használatra tervezve
Ez a tablet a mindennapi viszontagságos életre lett tervezve, robosztus kialakításának, IP54-es védettségének köszönhetően ellenáll a leejtésnek, az extrém környezeti hatásoknak:
magas páratartalom,
fröccsenő víz,
szélsőséges hőmérséklet (-20C működik),
vibráció.

Ezenkívül a kijelző sem jelent gyenge pontot, hiszen egy ultra erős ún.: Gorilla technológiájú üveget kapott amely szinte teljesen ellenáll a különböző fizikai behatásoknak, nem karcolódik, nem reped be.


Maximális üzemidő és alacsony fenntartási költség

A garancia a „Service from the Start” gyors cseretámogatással kiegészítve a javításra

szoruló készülék akár a következő munkanapon cserére kerül, segítségével az ET1-es tabletek folyamatosan használatban tarthatók, gyakorlatilag minden nap minden percében.

A Service from the Start with Comprehensive Coverage szerviz szolgáltatása normál használat mellett előforduló meghibásodásokkal, valamint a nem szándékos rongálásból eredő sérülésekkel, törésekkel szemben is megvédi eszközeit.

Ez ET1-es táblagépének maximális üzemidőt és a befektetésének maximális védelmét jelenti. Nyugodtan hátradőlhet!


Cserélhető akkumulátor: folyamatos kapcsolat, bárhol

Míg a legtöbb tablet csak tölthető akkumulátorral rendelkezik, addig az ET1 cserélhető akkumulátoros, így nincs adatvesztés, csak az akkumulátort kell cserélni ha épp nincs lehetőség töltésre, pl.: repülőúton. A bluetooth adatkapcsolattal a felhasználók könnyedén csatlakoztathatnak különböző perifériákat, a vonalkód olvasóktól a hozrdozható nyomtatókon át a bankkártya olvasókig, vagy egyéb fizetési megoldásokig.


Menedzselhetőség bárhol

A Motorola mobil eszközei, így az ET1 is, rendelkezik a teljeskörű menedzselhetőség képességeivel, legyen szó egyetlen telephellyel rendelkező kisvállalatról, vagy egy világméretű vállalat óriásról.

A Mobility Service Platform (MSP) segítségével, az eszközök távolról telepíthetőek, frissíthetőek, monitorozhatóak és akár karbantarthatóak, egyetlen platform segítségével költséghatékonyan és rendkívül időtakarékosan.

Az ún.:  „multi-felhasználó” képesség segítségével egy eszközt akár több dolgozó is használhat, több eszközt is használhat ugyanaz az alkalmazott, a saját beállításaival, alkalmazásaival, amelyekhez mások nem férhetnek hozzá. Egyetlen eszközparkkal akár igen nagy mennyiségű felhasználó is dolgozhat több műszakban, egy műszakban is, felváltva is, így nem szükséges újabb tableteket vásárolni.


Vállalati biztonság

Az ET1 segítségével az adatok biztonsággal kezelhetőek, legyen szó akár a tableten tárolt adatokról vagy a távoli adat tartalmakról, mindezek titkosítottak. A felhasználók könnyedén titkosíthatják az olyan kritikus tartalmakat mint a bankkártya adatok, betegekkel kapcsolatos információk, illetve kormányzati és ipari standardoknak is megfelelő szintű titkosítás érhetőek el.

Amennyiben az eszközt ellopják, elvesztik, akkor a tablet automatikusan zárolható, illetve törölhetőek azon tartalmak amelyek kiszivárgása jelentős veszélyt jelenthet.


Egyszerű alkalmazás fejlesztés

A Motorola ún.: RhoElements alkalmazásával a felhasználók egyszerűen fejleszthetnek alkalmazásokat, amelyek a Motorola minden mobil eszközén gyakorlatilag változatlan formában, funkcionalitással futtathatóak, így Windows Mobile, Windows CE illetve Android operációs rendszeren is. Ezzel a megfelelő alkalmazott a megfelelő eszközzel dolgozhat szinte semmilyen addicionális fejlesztés/support igényével.


Valós idejű hang

A felhasználók valós idejű hang alapú kommunikációt folytathatnak, VoWLAN alapokon egymással, de akár más gyártmányú okostelefonokkal is az épületeken belül.


ET1
ET1N2-7G2V1UEU ET1 WWAN Tablet, 7″ display, Android 2.3 (Gingerbread), 1G/4G+4Gsd, USB expansion module ET1N0-7G2V1UEU ET1 WLAN Tablet, 7″ display, Android 2.3 (Gingerbread), 1G/4G+4Gsd, USB expansion module
Írjon nekünk  
email  
pdf adatlap gyártói oldal
 
 

 


Kapcsolódó termékeink