sc-scan logo

főoldalra

ToughShield T700-as ipari, ultra-robusztus tablet IP68-as védelemmel

ToughShield T700 ipari tablet IP68

AToughShield T700-as az első olyan ipari, ultra-robusztus tablet, amely dual SIM-es, és a por és nedvesség ellen IP68-as védettséggel rendelkezik. A ToughShield T700-as tablet ultra-robusztus kialakításnak köszönhetően ideális eszköz a terepi, vagy a szélsőségesen kemény környezetben végzett munkához.

Mi az, hogy robosztus? IP68 6: Teljes mértékben védett por ellen, 8: Víz alatt folyamatosan használható a gyártó által megadott ideig (Ez a T700-as esetében 1,2méter és 40 perc)

A ToughShield T700-as tablet teljesíti a MIL-SD-810G az amerikai hadsereg szabványát. Ehhez nagyon komoly feltételeknek kell megfelelnie, érdemes példaként megemlíteni az extrém hőmérséklet (+85 fokig), az alacsony nyomás (4572 méter magasságig) és a magas páratartalom tűrési (95 %-ig) képességeket, vagy akár azt, hogy 1 méternél mélyebb vízbe is ejthető a készülék. Ugyanakkor a T700 megjelenése könnyed, és felhasználóbarát.A szabványokról – IP, MIL-SD-810G – és az általunk kínált terepi munkavégzésre ajánlott eszközökről itt olvashat bővebben.

A T700-as rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amit a vállalati szintű felhasználók elvárnak, például egy nagy, és napfényen is jól látható 7 inches Corning Gorilla multi-touch kijelzővel. Az előlapján és hátlapján is található egy-egy kamera. A hátlapi kamerával – 8MP – rögzíthetünk fényképet, video felvételt, vagy olvashatunk vonalkódokat (1D és 2D is), az előlapi kamerát – 2MP – pedig használhatjuk pl. video konferencia lebonyolításra.Hardver felépítés biztosítja – 1,2 GHZ-es nagy teljesítményű négymagos processzor, 1GB RAM, 16 GB-os beépített memória, amely Micro SD kártyával 32GB-ig bővíthető – hogy minden körülmények között, elegendő erőforrás álljon a felhasználók rendelkezésére. ToughShield T700 ipari tablet IP68

A felhasználóknak a T700-as azonnali információhoz való hozzáférést, WCDMA, GSM, WiFi, Bluetooth (4.0 LE), kapcsolatot, integrált A-GPS technológiát, digitális iránytűt, fényérzékelőt, barométert, G-szenzort és az FM-rádiót biztosít. Headsethez csatlakoztatva egyszerűen fogadhatóak telefonhívások.

Az NFC kétirányú kommunikációs képességének köszönhetően gyorsan csatlakoztatható más technológiákkal, eszközökkel, illetve garantált, hogy ha adatcserére használják az NFC-t, akkor a T700-as tableten tárolt adatokhoz csak az arra illetékes felhasználók férhetnek hozzá.

Különösen hasznos funkció a programozható gyorsbillentyű gomb, amely szolgálhat sürgősségi, vagy pánik gombként, amely igény esetén, szabadon konfigurálható a mindennapi feladatoknak megfelelően.

Az USB OTG funkcióval (USB On-The-Go) számtalan felhasználási lehetőséggel bővíthetjük a T700-as tabletet. Egy OTG kábel segítségével – a kábel maga az átalakító, amelynek egyik vége microUSB „apa” típusú, amíg a másik vége hagyományos USB foglalat – lehetővé válik, hogy kapcsolódni tudjon más egyszerű USB eszközökkel, pl. külső HDD meghajtóval, billentyűzettel, egérrel, stb.

A Dual SIM szabadságot ad azoknak a felhasználóknak, akik sokat utaznak. Az egyik SIM-foglalatba helyezhető az üzleti, míg a másikba a magán SIM-kártya, vagy akár egy másik ország szolgáltatójának kártyája. Azoknak a felhasználók, akiknek elengedhetetlen a folyamatos internet elérés, vagy adatforgalom a második SIM-foglaltba helyezett, kizárólag adatforgalomra használt kártya biztosít megoldást.

A T700-as tablet 6000mAh Li-Ion akkumulátora 17 óra beszélgetési időt, vagy 320 óra készenléti üzemre alkalmas.

Operációs rendszere az Android 4.2.2. Jelly Bean, számos vállalat-specifikus funkciót tartalmaz.

A T700-as tabletet sokoldalúsága teszi hasznos eszközzé
a kereskedelem,
értékesítés,
szállítmányozás,
mérőóra leolvasás,
őrjárat ellenőrzés,
mobil szerviz,
közrendvédelem,
katonai,
erdészeti,
és más terepi alkalmazások területein.
ToughShield T700 ipari tablet IP68 adatlap PDF

Vegye fel szakértőnkkel a kapcsolatot!

Kapcsolódó termékeink