sc-scan logo

főoldalra

Motorola MC9190 adatgyűjtő

motorola MC9100 adatgyűjtő

MÉG ROBOSZTUSABB…. MÉG NAGYOBB TELJESÍTMÉNY…. Motorola MC9190 ipari mobil számítógép! Az ágazatban vezető, bevált kivitel!

Robusztus
Az MC9090-G első osztályú robusztus kiviteléről ismert, az MC9190-G azonban ennek új szintjét valósítja meg.
Megerősítették a két leginkább sérülékeny elemet az érintőképernyőt és a szkennerüveget. A keményebb érintőképernyő jobban ellenáll az elhasználódásnak. Mivel a vonalkódok beolvasása az egyik legfontosabb funkció, környezetbarát, rendkívül strapabíró Gorilla™ üveggel erősített a szkennerüveget. A sérülésekre gyakorlatilag érzéketlen üveg törés vagy karcolódás nélkül ellenáll a leggyakoribb leejtéseknek és hozzáütődéseknek a mély vegyi erősítés pedig a legtöbb karcolódást gyakorlatilag láthatatlanná teszi.

Leejtési (törés) teszt kibírja a többszöri betonfelületre történő leejtést 1,8 méterről, működési hőmérsékleti tartományban, amely teljesíti és meghaladja a MIL-STD 810G előírásokat

Esési (tartóssági) teszt: megbízható üzemelés 1 m magasságból történő, egymást követő esés (4000 leejtés) után is IP64 védelem Teljes védelem a por és a ráfröccsenő folyadékokkal szemben.emelkedő teljesítmény minden alkalmazás futtatásához

Erős
A Nagy teljesítményű felület, amely az asztali alkalmazások teljesítményéhez mérhető

Motorola MAX MPA 2.0 Legújabb, a kategóriában a legjobb szabványalapú technológiai architektúra, amely számos előnyt nyújt

A legfejlettebb mobil operációs rendszerek A Microsoft Windows Mobile 6.5 a meglévő vállalati infrastruktúra segítségével növeli az integrálhatóságot, ismerős felhasználói felületet és rugalmas fejlesztési környezetet biztosít, továbbá számos üzleti alkalmazást támogat; a Microsoft WinCE 6.0 robusztus platformot biztosít a gyakori alkalmazás-fejlesztésekhez.

A mobilitást biztosító, nagy teljesítményű processzor
A Marvel PXA320 @ 806 MHz ragyogó, asztalihoz hasonló teljesítményt nyújt még a legnagyobb igényű multimédiás alkalmazások esetén is.

Maximális üzemidő és alacsony fenntartási költség
A Service from the Start with Comprehensive Coverage szerviz szolgáltatása normál használat mellett előforduló meghibásodásokkal, valamint a nem szándékos rongálásból eredő sérülésekkel, törésekkel szemben is megvédi eszközeit.

mc9190G

Többféle beolvasási opció
Motorola MAX Data Capture a gyakorlatilag bármilyen típusú vonalkód kiváló teljesítményű rögzítéséhez. A hat beolvasási opció által kiválasztható az egyes alkalmazások esetében a legjobb teljesítményt nyújtó modell:

vonalkod

1D szkennerek
SE960: Nagyteljesítményű 1D szkenner — a rugalmas beolvasás maximálisra növeli a tartományt, és lehetővé teszi a sérült vagy a
zsugorfóliás csomagolás alatt lévő kódok beolvasását is.

SE1524-ER: LORAX Nagy távolságról történő beolvasás (maximum 13,71 m) az alacsony és a közepes sűrűségű 1D vonalkódokhoz – többek között a sérült vagy a zsugorfóliás csomagolás alatt lévő kódokhoz

2D képolvasók
SE4500-SR: Alacsony/közepes sűrűségű 1D/2D kódok tetszőleges irányból való beolvasásához
SE4600: LRI 1D/2D kódok tetszőleges irányból való beolvasásához – 20,32 cm-es távolságtól kezdve 9,14 méteres távolságig
Speciális képolvasók
SE4500-DL: Közepes/magas sűrűségű 1D/2D kódok, valamint a beléptetésekhez és a határátlépésekhez szükséges jogosítványokon és egyéb azonosító okmányokon található, nagyméretű PDF vonalkódok tetszőleges irányból való beolvasásához.
SE4500-HD: az autó- és a repülőgyártásban a nyomon követéshez alkalmazott, közvetlen alkatrész megjelölések tetszőleges irányból való beolvasásához, valamint a nagy sűrűségű 1D és 2D kódok beolvasásához
datamatrix

Jellemzők
Pisztoly formájú ergonomikus kialakítás
a könnyű és kényelmes használatért Kifejezetten az egész napon át tartó kényelemért a beolvasást leginkább igénylő alkalmazásokhoz Kristálytiszta szöveg és grafika A kategória legjobbjának számító 3,7 hüvelykes, nagy felbontású, háttérvilágítással rendelkező VGA érintőképernyő a bármilyen fényviszonyok közötti, kiváló olvashatóságért az erős napfénytől a teljes sötétségig.

A billentyűzet cseréje percek alatt a Motorola MAX billentyűzettel. A hat cserélhető billentyűzetből álló család bármely alkalmazástípus számára megkönnyíti az adatrögzítést; ha megváltoznak az adatrögzítési körülmények, illetve megsérül a billentyűzet, a moduláris architektúra segítségével percek alatt, közvetlenül a helyszínen lecserélhető a billentyűzet.
MC9200 billentyűzet kiosztás

Egyszerű leltárkezelés.
Az integrált UHF Gen 2 RFID-címke lehetővé teszi a készülékek „érintés nélküli”, valós idejű nyomon követését. 
Jobb akkumulátorkezelés.
A felhasználók megtekinthetik az akkumulátor valós idejű töltöttségét, láthatják a hátralévő töltöttségi szintet, valamint azt, hogy az akkumulátor elég jó állapotban van-e a teljes töltöttség fenntartásához.
Kompatibilis az összes MC9000 tartozékkal.

Lehetővé teszi a legújabb mobiltechnológiai fejlesztésekre való frissítést, ugyanakkor megőrizheti a már meglévő tartozékokat.
mc9190 pdf
Motorola MC 18

AJÁNLOTT TERMÉKEK – ÚJDONSÁGOK
Motorola TC55 a vállalati okostelefon Motorola MC3200 ipari adatgyűjtő
TC55
Motorola MC3200 adatgyűjtő
Motorola ET1 ipari tablet ToughShield T700 ipari tablet
zt400 Tough Shield T700 ipari tablet
Motorola MC45 ipari kivitelű EDA – NFC-vel Motorola – Psion EP10 PDA bemutatása
mc45 ep10

 

 


Kapcsolódó termékeink