sc-scan logo

főoldalra

ToughShield R500 – Fly Rocket

h

R500 FlyRocket

A robusztus telefon….

logo
DataMan

A ToughShield R500-as extrém ellenállósága természetesen nem csupán a folyadékokra terjed ki, hanem az átlagon felüli hőmérsékletek, sugárzás vagy esés sem okozhat kárt a készülékben.

A robusztus külső persze nem véletlen, hiszen az IP67 szabványnak megfelelés miatt ütésálló, a betonra történő leejtést akár 1,2 méter magasból is túléli.

Teljesíti az amerikai hadsereg MIL-SD-810 szabványát. Ehhez nagyon komoly feltételeket kell teljesítenie a telefonnak, érdemes példaként megemlíteni az extrém hőmérséklet (+85 fokig), az alacsony nyomás (4572 méter magasságig) és a magas páratartalom tűrési (95 %-ig) képességeket, vagy akár azt, hogy 1 méter mély vízbe is ejtik a készülék.

dsim

Az R500 egyedülálló módon egy eszközben testesíti meg az ellenállóságot, a tudást és az NFC-s képességeket, ráadásul két SIM-et is képes kezelni.

Push-To-Talk funkció használatakor, két ilyen telefon között lehet kommunikálni a Walkie-talkie-knál megszokott módon.

Lone Worker segítségével, lokalizálhatók például munkatársaink, a pozíciójuk követhető – lényegében ez egy S.O.S. jelzésre is használható funkció.

csom


A telefon csomagolása többféle töltővéget tartalmaz, így Amerikán keresztül Anglián át még Távol-Keleten sem lehet gondunk a konnektorokkal. Kapunk még microUSB kábelt és egy headsetet is, de nem maradhatott ki a hátlap leszereléséhez szükséges csavarhúzó sem, extraként pedig egy kapacitív tollal látják el az R500 használóját.

vk

k

email