sc-scan logo

főoldalra

Symbol / Zebra VC80 targonca és gépjármű terminál

A VC80-as targonca terminál extrém raktári környezetben, -30C-os hűtőházban is kiválóan használható. IP66-os védelemmel rendelkezik, melynek köszönhetően ellenáll a pornak, víznek, ütésnek, vibrációnak, szélsőséges hőmérsékletnek. Embedded Standard 7 és Windows 7 Professional operációs rendszerrel rendelhető, Windows 10 ready.

VC80

Gyakorlatilag bármely raktári vagy anyagmozgató járműre könnyen felszerelhető
A VC80 terminált többféle módon lehet rögzíteni, beleértve a standard RAM tartókat is, kompakt méretének, és könnyű szerelhetőségék köszönhetően akár a legkisebb járművekre is könnyen felszerelhető. A 10 másodperces gyorskioldó tartó megkönnyíti a VC80 le- vagy másik járműre történő átszerelését.

A leghidegebb körülmények között is alkalmazható
A VC80-as targonca terminál az egyetlen teljes Windows operációs rendszerrel rendelkező fedélzeti számítógép, amely mélyhűtött, kondenzációs környezetben is alkalmazható, -30 celsius fokig. A fagyos környezetben, a folyamatos működést a fűtött képernyő, alaplap, UPS akkumulátor biztosítja. Az eszközbe épített belső és külső szenzorok érzékelik a munkakörülményeket, és ezen adatok alapján a VC80-as vezérli az érintőképernyő, az alaplap és az akkumulátor optimális fűtését. Az intelligens hőmérséklet-érzékelők automatikusan ellenőrzik fűtés intenzitását és annak sebességét.

 

Maximálisan robusztus kialakítás
A VC80-as terminál a legkeményebb védelemmel rendelkezik. Ellenáll a pornak, víznek, ütésnek, vibrációnak, szélsőséges hőmérsékletnek. A 10.4ˇ színes XGA (1024 x 768) szuper fényes kijelzőt a felhasználók két üzemmódban használhatják: kültéri 1000 NIT, vagy  beltéri 400 NIT fényerővel.

Visszafelé kompatibilis
Az ügyfelek beruházási költségeinek minimalizálásra gondolva a Zebra úgy alakította ki a VC80-as eszközt, hogy  “drop-in” cserélhető legyen a korábbi terminálokkal. A VC80-as sok tartozéka kompatibilis a VC50, VC70, 82xx és 85xx terminálok tartozékaival.

A programozható funkció gombok egyszerűbbé teszik az összetett ERP és WMS műveleteket
Az eszköz hat közvetlenül programozható gombjával többlépcsős folyamatokat lehet végrehajtani egy gombnyomásra, ezzel növelve a teljesítményt és a termelékenységet.

Kiváló rádiórendszer
VC80 támogatja a legfrissebb 802.11ac Wi-Fi szabványt, különböző antenna opciókkal, GPS vevővel is – DGPS támogatással – rendelhető.

Átfogó Windows operációs rendszer (OS) támogatás
A VC80-as Embedded Standard 7 és Windows 7 Professional operációs rendszerrel rendelhető. Windows 10 ready, így könnyen, gyakorlatilag bármilyen PC-alapú alkalmazás  futtatható az anyagmozgató járművön.

Rugalmas adatbevitel érintőképernyőn vagy opcionális billentyűzeten keresztül
Az könnyen kezelhető érintőképernyőn keresztül, vagy az opcionális billentyűzeten keresztül az adatok még legvastagabb kesztyűben is rögzíthetőek. Az eszközhöz egyszerűen párosíthatóak a Zebra vezeték nélküli olvasói pl.: LS3478, DS3578 vagy az RS507 gyűrűscanner.

Elsődleges alkalmazási területek:

  • Raktározás
  • Disztribúció
  • Szállítmányozás és logisztika
  • Gyártás

Bővebben.


Kapcsolódó termékeink