sc-scan logo

főoldalra

Motorola CC5000 Customer Concierge

 

Motorola CC5000 Customer Concierge

A Motorola CC5000 Customer Concierge egy egyedülálló, érintőképernyő-alapú önkiszolgáló platform!

A Motorola CC5000 segítségével megvalósítható egy teljes körű, elektronikus, önkiszolgáló, concierge ügyfélszolgálat!Ez a gazdag interaktív platform úgy konfigurálható, hogy lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy ne csak informálódjanak valamiről, hanem vásároljanak, egyedi, testreszabott különleges ajánlatokat, kérdésikre azonnali válaszokat kapjanak, akár konferenciabeszélgetés formájában!

 
Főbb alkalmazási területek Kereskedelem
Önkiszolgáló vásárlás

Vásárlás és eladás támogatás

Termék összehasonlítás

Teljes képernyős útmutató videók és termékbemutatók

Árellenőrzés

Hűség / jutalom program

Irányított értékesítés

Interaktív segítségnyújtás

Reklám és promóció

Célzott webes és video tartalmak megjelenítése

Munkaerő menedzsment

Vendéglátás / Turizmus
Hotel, Vendégszoba portál

Elektronikus concierge

Ültetési rend

Vendég bejelentkezés

Digitális kiadványok, térképek célzott webes és video tartalmak megjelenítése

Interaktív utazás / útvonaltervezés

Hivatalok
Ügyfél tájékoztatás

Időpontigénylés

Interaktív segítségnyújtás 


Motorola CC5000 Customer Concierge Tudta, hogy az okos telefon tulajdonosok 63%-a használja telefonját miközben vásárol? cc5000_mobil_vasárlás
Az ügyfelek könnyedén csatlakoztathatják okos telefonjaikat a CC5000-hez, így testreszabott ajánlatokat kaphatnak, a vásárlás pedig egy személyre szabott élmény lesz számukra.
A kereskedők egyedi alkalmazásokon keresztül integrálhatják a meglévő hűség/jutalompont programokat,  a kuponokat, és egyedi ajánlatokkal ösztönözhetik a vásárlást.
A Motorola CC5000 keretet és integrációt biztosít a közösségi oldalak felé.
Motorola CC5000 Customer Concierge

A jó kereskedők folyamatosan keresik annak a módját, hogy hogyan biztosítsanak minőségi ügyfélszolgálatot, a költségek növekedése nélkül. Azonban gyakran nehezen tudják megtartani a jó munkát végző, tájékozott eladókat. Az ügyfelek pedig gyakran panaszkodnak, hogy nem találnak segítséget, amikor szükségük van rá. Ezek a tényezők növelik a vevői elégedetlenséget. Ennek az összetett problémának a megoldásában a kereskedők nagy segítségére lehet a Motorola CC5000 Customer Concierge.

CC5000 Communications Suite valós idejű hozzáférést biztosít a felhasználóknak. Amikor a vásárlónak segítségre, tájékoztatásra van szüksége azonnali, élő segítségnyújtást kaphat a helyszíni, vagy egy távoli ügyfélszolgálattól, szakértőtől. A vásárló hang, vagy video hívást kezdeményezhet, így soha nem kell az eladót keresnie, hogy választ kapjon kérdéseire

Motorola CC5000 Customer Concierge

“Keresés és vásárlás.” CC5000 segítségével a vásárlók termékeket kereshetnek, kritikákat olvashatnak, termékinformációkhoz juthatnak hozzá, és olyan termékeket is megvásárolhatnak ami valójában az adott boltban nem található. A CC5000 elmossa a határt boltjai, raktárai és a vevő között. Biztosítja vásárlóinak a raktári információkhoz, vagy más boltjaiban lévő készletekhez való, online hozzáférést.

Javítja a felhasználói élményt – a vásárló azt kívánja, hogy visszajöjjön a boltba és vásárolhasson

Növeli a vevői elégedettséget – biztosítja az ismételt vásárlást

Biztosítja a személyre szabott vásárlási élményt – segít felépíteni a vásárlói hűséget


Motorola CC5000 Customer Concierge

A CC5000 kapható a 15, 22 , vagy 27 hüvelykes kijelzővel, ezáltal biztosítva, Önnek, hogy azt képernyőméretet válassza ki amelyik a legjobban illeszkedik üzletéhez. Például egy nagy 27 hüvelykes kijelzőt alkalmaz a bolt bejáratnál, és egy 15 hüvelykes kijelzőt pedig a különböző osztályokon.

1080p nagy felbontású multi-touch kijelző és a fejlett processzor
Az Android 4.1 operációs rendszer, és a fejlett hardver chipset nyújt olyan grafika élményt, melyet a mai tablet felhasználók elvárnak.

Nagy teljesítményű, interaktív termékböngésző
Azonnali hozzáférést biztosít a teljes termék katalógus kínálatához. A felhasználók számára a CC5000 multi-touch felülete ismerős lesz, ugyanazokat a funkciókat biztosítja számukra, mint saját tablet gépük: nagyítás, lapozás, görgetés, stb.

Integrált 1D/2D vonalkódolvasó
Az ügyfelek bármilyen az üzletben előforduló vonalkódot elolvashatnak, hogy ár vagy termék információkhoz jussanak.

Videokonferencia
A beépített 8 megapixeles, nagy felbontású, élénk képet biztosító kamera kiválóan alkalmas videokonferencia bonyolítására. Vásárlója minden esetben eléri a megfelelő személyt, bármilyen kérdésével. 

Fejlett hangtechnológia

A mikrofonok kiszűrik, megszüntetik a háttérzajt, ami nem ritka a kereskedelmi környezetben, biztosítják, hogy a hangkommunikáció és hangalapú keresések élesek és tiszták legyenek.


8 megapixeles kamera, videóra optimalizálva 1080p 30 fps videóPCAP multitouch kijelző
16:9 képarány 1080p videóIntegrált E3307 1D/2D vonalkódolvasó
Motorola CC5000 Customer Concierge cc5000_kiosk Android 4.1 JB OS
TI OMAP 4470

1,5 GHz CPU

   16 GB / 64 GB tároló, 1 GB RAM

   WLAN 802.11 a / b / g / n

   Nagysebességű Gigabit Ethernet

   BT 2.1 + EDR

  6 USB 2.0 host port + 1 OTG

3 mikrofon zajszűrővel
pdf

Cégmérettől függetlenül vegye fel szakértőnkkel a kapcsolatot!

email