sc-scan logo

főoldalra

Cognex termékpaletta bemutató

 

 

Cognex DataMan

A Cognex a világ vezető ipari kódolvasó és képfeldolgozó gyártója, több mint 850.000 telepített rendszerrel világszerte, 30 éves tapasztalattal a képfeldolgozásban és a képalapú rendszerek világában.

Cognex termékeket használnak a világ legjobb gyártói, beszállítói és gépgyártói azért mert fontos számukra, hogy az általuk gyártott termékek megfeleljenek a legmagasabb szintű követelményeknek az iparágukban.

2006-ban Magyarországon elsőként az SC-SCAN Kft.-vel alakított ki a DataMan olvasók forgalmazására, rendszerbe integrálására partneri kapcsolatot a Cognex.

A Cognex a legmagasabb dekódolási arányt nyújtja, a kódolvasók teljesítményét tekintve etalon. A legnagyobb kihívást jelentő közvetlen alkatrészjelölésű (DPM) kódoknál, illetve a cimkealapú azonosító alkalmazásoknál a DataMan vonalkódolvasókat szabadalmaztatott algoritmusokkal optimalizálták a legmagasabb beolvasási arány elérése érdekében.

A lézer szkennerek már nem képesek azt az olvasási sebességet produkálni amit a 21. század gyártási körülményei megkövetelnek.

 

cognex
 

cognex

Nagy sebességű 1D vonalkóolvasás

 

A DataMan vonalkódolvasók egy szabadalmaztatott szoftver segítségével képesek példátlan beolvasási arányt produkálni mind a gyorsan mozgó termékekeken lévő mind a csomagoláson lévő 1-D kódok olvasásakor.

 

 

2D mátrix DPM, (közvetlen alkatrészjelölésű) kódok

 

2-D mátrix DPM kódokat használnak a nyomonkövethetőség érdekében és a hamisítás elkerülésére. A robosztus DataMan könnyedén olvassa be a legnagyobb kihívást jelentő kódokat is és magas beolvasási arányt tesz lehetővé annak érdekében, hogy a termékek nyomonkövethetősége minél hatékonyabb legyen.

cognex

 

cognex

Kis sebességű 1D vonalkódolvasásA kis sebességű 1-D vonalkódok olvasása még mindig kihívást jelent azokban az esetekben amikor a kód gyengén látható vagy sérült. A DataMan-al sikeresen olvashatók a kihívást jelentő kódok.

 

 

2D nyomtatott kódok
 

2-D nyomtatott kódokat használnak a termék-nyomonkövethetőség biztosítására, valamint gyakran 1-D vonalkódokkal kapcsolatban is. A DataMan mindkét kódfajtát könnyedén tudja olvasni, akár egy időben is.

cognex

 

Cognex

 

 

cognex

cognex


Bővebb információkért vegye fel szakértőnkkel a kapcsolatot!
email