sc-scan logo

főoldalra

Zebra ipari vonalkód nyomtatók

 

A Zebra a világ legjobb ipari vonalkód nyomtatóit úgy tervezte, hogy a nyomtatók a legdurvább ipari környezetben, kritikus alkalmazásokban, a nap 24 órájában, évekig szolgálják a felhasználót. Nem véletlen, hogy az elmúlt 15 évben üzembe helyezett, több mint 200.000 Zebra Xi nyomtató nagyrészt a mai napig használatban van.

Az Xi4 utód ZT600-as sorozatot (ZT610 és ZT620) úgy tervezték, hogy megfeleljen a legkihívóbb ipari körülményeknek is, és ezzel gyakorlatilag kiküszöbölje a nyomtatóhiba miatti gyártásleállást. Ezenfelül megfelel a nagy mennyiségű gyártási szükségleteknek, nap mint nap, kiváló nyomtatási minőséggel és sebességgel az alkalmazások legszélesebb körében. Bővebben.

A vásárlóknak olyan nyomtatási rendszerekre van szükségük, amelyek támogatják a kritikus folyamatokat, és lépést tartanak a növekvő igényekkel. A ZT510 Zebra világszerte elismert, kiváló minőségű nyomtatási mechanizmusaival és belső alkatrészeivel a 24 órás teljesítményt garantálják, folyamatosan kiváló minőséget biztosítanak, és gyakorlatilag megszüntetik a költséges leállást. Bővebben.

   A ZT400-as sorozat – ZT410, ZT430 – célja a tartós, megbízható nyomtatást extrém környezetben is. A Zebra Link-OS ®-nek köszönhetően – ami egy innovatív operációs rendszer – könnyen integrálható, létező legkülönbözőbb rendszerekhez lehet egyszerre kapcsolni. Bővebben.

   A ZT200-as sorozatot – ZT220, ZT230 – a Zebra legkedvezőbb árú ipari nyomtatóit a könnyű használhatóságot, helytakarékos formai kialakítást és a megbízhatóságot szem előtt tartva tervezték. Bővebben.

Növelje termelékenységét, a legnehezebb körülmények között is, a Zebra legrobusztusabb Xi  nyomtatóival. Nagy nyomtatási sebesség, kiváló minőség, és hosszú élettartam jellemző a sorozat tagjaira. Bővebben.

Amikor gazdaságos és megbízható, nagy teljesítményű nyomtatóra van szükség, a masszív 105SL Plus a megfelelő választás. A mostoha ipari körülményekhez és a nagy igénybevételhez alkalmazkodva a nyomtató teljesen fémházas kivitelű, s a nyomtatón belül sem találhatóak műanyag mechanikai elemek, kiegészítők. Bővebben.

 

 


Kapcsolódó termékeink