sc-scan logo

főoldalra

Az Sc-Scan Kft.

Komplett megoldásokat
és vonalkód technikai eszközöket
szállítunk
a kereskedelem és az ipar területén
Magyarország és Európa vezető cégeinek.

Teljes vállalati megoldásokat kínálunk, a komplex stratégiai gondolkodásmód fejlesztésétől kezdve, az egységes termelés- és kommunikációs filozófián át, a hatékony feladatmegoldásig az ipar, kereskedelem, raktározás és szállítmányozás területeire .

Az átfogó azonosítási rendszerek megvalósítása mellett, a legkisebb feladatokban nyújtott segítség igénye esetén – akár csak a legegyszerűbb vonalkód-technikai eszköz vagy kellékanyag beszerzésében – is szívesen közreműködünk.

A cég filozófiája szerint nem csupán egy terméket, egy dobozt szeretnénk értékesíteni Önöknek, hanem közösen gondolkodva egy olyan megoldást találni a problémáikra, mindennapi feladataikra, amelyek nem csak jelenlegi, de a jövőbeni kérdéseikre, felvetéseikre és ötleteikre is megadja a választ. Hogy mi erre a garancia?

 Sokéves beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően, termékeinket minden alkalmazási szinten kiválóan ismerjük, és probléma nélkül építjük be őket megoldásainkba.

 A másik garancia, cégünk munkatársainak sok éves tapasztalata, melynek segítségével, egy Zebra Technologies-hoz hasonló cégóriás technológiáját, tudását, emberi léptékűvé tudjuk tenni és multinacionális gondolkodásmódját a magyar piac nyelvére fordítani. Pontosan ez a szemlélet az alapja annak a gondolkodásmódnak, mely szerint egyetlen, egyszerű scanner eladását sem szeretjük érdeklődés és tanácsadás nélkül végezni, hiszen ügyfeleink hosszú távú elégedettsége, a mi sikereink alapja is egyben.