sc-scan logo

főoldalra

Zebra asztali nyomtatók

A Zebra asztali nyomtatóra a kompakt kialakítás, egyszerű kezelhetőség, kis helyigény, funkciógazdag kialakítás és a különösen megbízható, alacsony költségű üzemeltetés a jellemző. Ideális választás kis és közepes mennyiségű – napi több száz db címke – direkt termál és termál-transzfer nyomtatási feladatok ellátásához. A nyomtatókkal címke, blokk, nyugta és számla is nyomtatható.

A cserélhető asztali akkumulátor segítségével a felhasználók könnyen szállíthatják a ZD420-as nyomtatót kis műszerkocsin, lehetővé téve a helyszíni nyomtatást, hogy növelhessék a termelékenységet és a pontosságot. Az akkumulátor nagy kapacitása lehetővé teszi, hogy egy teljes műszakon át használhassák a nyomtatót maximális sebességgel, címkeleválasztóval, vágófejjel és billentyűzettel. Bővebben.
Az ultrakompakt Zebra ZD410-es nyomtató gyors, megbízható nyomtatás biztosít még a legkisebb munkaterületeken is. Úgy tervezték, hogy a legkisebb munkaterületeken is elférjen. “Bárhová illeszkedik”.  A 152mm/sec sebességű, direkt termál nyomtató segítségével kiváló minőségű címkék, nyugták, karszalagok nyomtathatók. Nagyon könnyen telepíthető. A ZD410 minden modern csatlakoztatási lehetőséggel rendelkezik: USB, automatikus érzékelővel ellátott RS232, 10/100 Ethernet, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1. A Zebra Link-OS segítségével a nyomtató távolról telepíthető, kezelhető, karbantartható bárhol is legyen a világon. Bővebben.
A 28-as sorozatú csendes, kis helyigényű, egyszerűen kezelhető asztali nyomtatókkal új távlatokat nyitott az asztali nyomtatók piacán a professzionális nyomtatókat gyártó Zebra cég. Bővebben.
A G sorozat nyomtatócsalád tagjai az alap GK ™ modelltől, a funkciókban gazdag GX ™ modellig megbízható, tartós, és rugalmas nyomtatók. Szinte bármilyen kis és közepes mennyiségű nyomtatási alkalmazás esetén költséghatékony megoldást jelentenek. Bővebben.
A GT800-as asztali nyomtató 300 méteres szalaggal működik, gyors nyomtatási sebességet és számos más többlet funkciót biztosít a felhasználóknak, versenyképes áron. Bővebben.
A Zebra ZD500-as nagyteljesítményű asztali nyomtatót úgy tervezték, hogy megfeleljen a változó elvárásoknak és növekvő igények. Olyan alkalmazásokhoz javasoljuk, ahol a nyomtatási sebesség és minőség, illetve az integrálás, és a távoli felügyelet, vezérlés rendkívül fontos. Bővebben.
  Vegye fel szakértőnkkel a kapcsolatot!     email     

Kapcsolódó termékeink