sc-scan logo

főoldalra

Fixen telepített RFID olvasók

Zebra FX7500

 Az új FX7500-as fix RFID olvasó a bevezetője a Zebra/Motorola által tervezett legújabb rádiótechnológiának, amely gyorsabb, pontosabb olvasást és egyenletes teljesítményt biztosít a legkihívóbb feltételek között is. Az új rádió egy flexibilis Linux alapú hálózati architektúrával ötvözött, integrálva az eszközöket és a nyílt szabványú interfészt a gyors és egyszerű alkalmazások kialakításához.Az FX7500 sima, megnyerő formája, vékony kialakítása és kis helyigénye miatt majdnem minden üzleti környezetben használhatóvá teszi.

A ZEBRA fix RFID olvasó/antenna – ST/SR – kombinációival a vállalkozások egy magasabb szintű raktározási intelligenciát hozhatnak létre növelve ezzel versenyképességüket. Van egy fix RFID olvasó/antenna kombináció, amelyet telephelyünk minden területén használhatunk:

Minden egyben fix átmeneti pont RFID olvasó/antenna kombináció
Átmeneti pont RFID olvasó/antenna
Amikor a raktározandó anyagok be-, avagy kimozognak a raktárból, a megfelelő be-, és kilépési pontokon, a dolgozóknak tudniuk kell, hogy milyen irányú a mozgás, ezzel biztosítva a nyomon követést és a lopás megelőzését. Míg standard RFID olvasók csak érzékelik a tag-gel ellátott cikk jelenlétét, ez a felhasználásra kész új eszköz felhasználva az iparág vezető fejlettebb RFID technológiát, nemcsak követi a terméket, hanem meghatározza azt is, hogy az belép, vagy elhagyja a területet. Az üzembe helyezés egyszerű. A ZEBRA FX7500 az olvasója és az előre konfigurált ST5500 antenna egy házba van integrálva, így egy hardvert kell beépíteni. Minthogy akár a mennyezetről lefüggeszthető, akár falra szerelhető, így könnyű bármilyen környezetben alkalmazni.

Moduláris fix RFID olvasó/antenna megoldás
Háttér/raktár RFID fix olvasó/antenna
A ZEBRA FX7500-as olvasója és az SR5502 Háttér/raktár antennája érzékeli és rögzíti az RFID tag-gel ellátott árukat amikortól belép a háttérszobába, avagy a raktárba, addig, amíg elhagyja azt. A speciális antennát megnövelt pontosságra és olvasási sebességre tervezték, hogy ez az ikerpár a folyosókon könnyedén birkózzon meg a mozgásban lévő nagy darabszámmal is. A Power over Ethernet támogatás szükségtelenné teszi a tápcsatlakozást, nagyobb szabadságot biztosítva így az elhelyezés számára. Az üzembe helyezés is egyszerű, csak csatlakoztatni kell, bekapcsolni, és máris képes a tag-eket észlelni.

Point of Sale, vagyis kassza fix RFID olvasó/antenna
Készletkövetés a kasszánál, vagy a kikészítési területen
A ZEBRA FX7500-as fix olvasója és a használatra kész SP5504 POS antenna alkalmas a cikkek követésére a kasszánál, és a kikészítési, előkészítési területen. Ez a költségkímélő megoldás pontosan lokalizált antennatechnológiát használ, szűk leolvasási mezővel, amely lehetővé teszi kis területek lefedését, mint a kasszavonal, anélkül, hogy kockáztatná az interferenciát.  Az átmeneti pont olvasóval kombinálva ellenőrizhető az áthaladás, átláthatóvá válik a leltár és megelőzhető a lopás..

 


Zebra FX9500

Üzlete gyakorlatilag értékes eszközeinek követésén, és eladható termékei mozgásán alapszik. Minél gyorsabban tud bevételezni, leltározni, komissiózni – hiba és szűk keresztmetszet nélkül – annál hatásosabb és jövedelmezőbb lesz működéseAz FX9500 fixen telepített RFID olvasó különösen nagy teljesítményű, ezért gyorsan és pontosan mozgathatja és követheti RFID tag-gel megjelölt dobozait, palettáit és tárgyait. Szintén ideális nagy tag-sűrűségű környezetben, nagy áteresztőképességű alkalmazásokban és az RFID technológiának kihívást jelentő anyagoknál

Rendkívül tartós, kemény ipari környezetre építették, arra, hogy növekedjék az Ön üzletével, és kielégítse mai és jövőbeni RFID szükségleteit.