sc-scan logo

főoldalra

Code Reader™ olvasók

Az amerikai Code cég élenjár a legújabb generációs imager alapú vonalkód olvasók fejlesztésében. Az eszközökre a kiemelkedő olvasási teljesítmény és a megfizethető ár a jellemző.

Egyedi technológia – Kétmezős optika

A CODE vonalkód olvasók szabadalmaztatott kétlencsés tervezésűek, teljesen egyedi módon kiterjesztve ezzel az olvasási távolságot. Egy olvasón belül hoztak létre egy nagyfelbontású és egy széles látószögű látómezőt. Ezzel egy olyan olvasót kap a felhasználó, amely „ösztönösen tudja” melyik mezőt kell használni ahhoz, hogy egyaránt olvassa a nagyon széles vonalkódot, és a nagyon kisméretű, sűrű kódot. Ezáltal lehetőség nyílik arra, hogy minden átmenet nélkül olvassunk különféle kódokat olvasócsere, vagy beállítás változtatás nélkül is.

Visszatükröződést kiszűrő technológia – Káprázás csökkentés

A CODE szabadalmaztatott technológiai megoldásai a lehető legnagyobb megtérülést biztosítják. A Visszatükröződést kiszűrő technológiaval a kódolvasás egyszerű a fényes, vagy görbe felületeken, mobil eszközökön. A fényes felületre nyomtatott vonalkódok visszaverődést okozhatnak mind a természetes fényben, mind a megvilágításkor, olvashatatlanná téve ezzel a kódot. A CODE vonalkód olvasói az egyetlen ipari 2D imager, amely káprázás csökkentéssel kerül forgalomba, ami szignifikánsan növeli az ilyesféle környezetben az olvasási rátát.

Innovatív dizájn 

A CODE vonalkód olvasók ergonomikus és innovatív formatervezése lehetővé teszi a felhasználók egyéniségének és az egyedi felhasználásnak megfelelő hardver konfigurációt, anélkül, hogy az olvasási képességet ez befolyásolná. A kompakt, a tenyér és a kézi forma, a fogantyús, a tartóval ellátott, a vezeték nélküli megoldás a legjobb teljesítményt nyújtja minden környezetben.

Többféle kommunikációs mód: Bluetooth, IOS, ANDROID, WINDOWS 

A CODE iparági vezető a Bluetooth technológia vonalkód olvasásban történő alkalmazásában. Ha az olvasókat párosítjuk a CODE szabadalmaztatott CODEXML modemmel, akkor a CODE olvasók biztonságosan továbbítják a kódolt adatokat Bluetooth-on keresztül cca 100 méterig a host rendszerhez, vagy számítógéphez. További rugalmasság, hogy a CODE vonalkód olvasók párosíthatók az iOS, Android és Windows operációs rendszerekkel is.

 

Az eszközök oldalai és adatlapjai a képekre kattintva érhetőek el.


 DPM olvasók

Code Reader™ 6000

Code Reader™ 3600 DPM


 Ipari olvasók

Code Reader™ 1000 XHD

Code Reader™ 1400 XHD

Code Reader™ 2600 XHD

Code Reader™ 3600 DPM

Code Reader™ 6000


 Vezeték nélküli olvasók

Code Reader™ 2300

Code Reader™ 2600

Code Reader™ 3600

Code Reader™ 4405


 Prezentációs olvasó

Code Reader™ 5000


 Általános felhasználású olvasók

Code Reader™ 900FD

Code Reader™ 1000

Code Reader™ 1400

Code Reader™ 2300

Code Reader™ 2600


Szoftver-alapú vonalkód olvasási rendszer

CortexDecoder®