sc-scan logo

főoldalra

Zebra mobil adatgyűjtők, PDA-k, ipari tabletek összefoglaló

Egy adatgyűjtő kiválasztása korántsem olyan egyszerű feladat, amint azt gondolnánk. Számtalan tényezőt kell figyelembe vennünk, amelyik feltétlenül fontos ahhoz, hogy rendszerünk egyáltalán működjék, s még többet ahhoz, hogy jól működjék, szeressék használni, s valódi előrelépés legyen vállalkozásunk életében. Meg kell gondolnunk, többek között, hogy:

  • Milyen feladatra szánjuk, milyen alkalmazott szoftverrel
  • Milyen környezetben kívánjuk használni, milyen ergonómiai kivitelben
  • Milyen adatot kívánunk gyűjteni, feldolgozni, és kik gyűjtenék azokat az adatokat
  • Mit kívánunk a helyszínen feldolgozni, és mit, hogyan szeretnénk továbbítani

Szervizlehetőségek, beruházásvédelem szintén fontos tényező. Örömmel segítünk a kiválasztásban, az eszközök szállításában, üzemeltetésében, és az alkalmazások fejlesztésében is.

IPARI ÉS RAKTÁRI ADATGYŰJTŐK
CSUKLÓN RÖGZÍTHETŐ ADATGYŰJTŐK 
ADATGYŰJTŐK VÁLLALATI FELHASZNÁLÁSRA
IPARI TABLET
TARGONCA TERMINÁL
KISKERESKEDELMI ADATGYŰJTŐK


Ipari és raktári adatgyűjtők

Bevált robusztus konstrukció, a legnagyobb kihívást jelentő környezeti feltételek esetén is, ezt bizonyítja a több mint kétmillió darab eladott MC9000-es sorozatú eszköz. Az MC9200-as megbízhatóan működik fagypont alatti hőmérsékleten, forróságban, porban, bírja a leejtést, a fröccsenő víznek is ellenáll, köszönhetően IP64-es védettségének. 

   Az MC9300-as nagyteljesítményű 8 magos processzora az MC9200-as eszköznél nyolcszor nagyobb RAM-mal és 16-szor nagyobb Flash-sel kombinálva kiváló teljesítményt nyújt valamennyi hang és adat alkalmazásban. 

Az új tervezési megközelítésnek és az így kialakított különleges design-nak köszönhetően, az android alapú Zebra TC8000-es érintőképernyős ipari számítógéppel jelentős termelékenység-növekedés érhető el. A korábbi “hagyományos” adatgyűjtőknél a vonalkód olvasó és a képernyő merőlegesen helyezkedik el, így a felhasználó nem látja folyamatosan a kijelzőt, ahhoz különféle mozdulatsorokat kell végezzen. Erre a TC8000-es innovatív képernyő elhelyezkedése miatt nincs szükség. Tehát idő takarítható meg. A Zebra és egy megbízott, harmadik fél által végzett tesztek alapján – amennyiben egy dolgozó, óránként, legalább 120 db vonalkódot olvas be – a hatékonysága 14%-al növekedik a TC8000-es eszköz alkalmazásakor. Ez azt jelenti, hogy a TC8000-est használó dolgozók, 7 óra alatt tudják elvégezni, a korábban más típusú eszközzel 8 óra alatt végzett munkát. 

  A messziről történő 1D/2D szkenneléshez válassza a TC8300-as adatgyűjtőt SE4850 kiterjesztett tartományú imagerrel, az iparág leggyorsabb dekódolási sebességével és legszélesebb dekódolási zónájával. A vonalkódokat 7,62 cm-től 21,4m-ig olvassa.

 Az MC3200-as adatgyűjtő, az MC3000-es sorozat legújabb, immár harmadik generációs tagja. Az MC3000-es sorozat a Motorola legkelendőbb, legkedveltebb mobil adatgyűjtője több mint 10 éve. A világ legkelendőbb középkategóriás mobil számítógépe az MC3000-es sorozat, több mint 1,6 millió darabot értékesítettek belőle. Biztos lehet benne, hogy egy kiforrott eszközt ajánlunk Önnek. 

A Workabout termékcsalád első tagja 22 évvel ezelőtt jelent meg, és már a kezdetektől moduláris, bővíthető és könnyedén egyedi igényeknek megfelelően módosítható termékekből állt. A bemutatás óta közel félmillió Workabout adatgyűjtőt értékesítettek. Fontos kiemelni, hogy a Workabout Pro 4 “visszafelé kompatibilis” a legtöbb Workabout Pro 3 tartozékkal, így biztosítva az az ügyfelek számára, az új beruházások védelmet. 

Az Omnii XT15 készülékkel a felhasználók nem pusztán egy terméket, de egy egész termékcsaládhoz való hozzáférést vásárolnak meg. Az Omnii a legjobban személyre szabható és legkönnyebben változatható eszköz. Ahogy a felhasználók igényei fejlődnek, úgy fejlődik velük együtt a Psion Omnii készülék maga is. A Motorola / Psion Omnii XT15 is az “Open Source Mobility” koncepción alapul. A koncepció lényege egy rugalmas, könnyen testre szabható, “időtálló”, moduláris kiépítés, amely megfelel minden egyedi igénynek. 

Csuklón rögzíthető adatgyűjtők

A WT41N0 csuklóterminál egy ergonomikus, csuklón viselhető adatgyűjtő, használatakor a dolgozó mindkét keze szabadKombinálva az 1D vagy 2D ring szkennerrel jelentősen növeli a raktári, árumozgató, csomagoló munkahelyen dolgozók hatékonyságát. 

Bemutatjuk a Zebra WT6000-et, az Androidos csuklóterminált. Használata közben a dolgozó mindkét keze szabad!  Kisebb, könnyebb és robusztusabb, mint a többi hordozható eszköz a piacon. Az eredmény? Maximális kényelem. Maximális tartósság. A munkaerő maximális termelékenysége.

Adatgyűjtők vállalati felhasználásra

Zebra TC52 és TC57 érintőképernyős kézi számítógép. Csúcskészülék a vállalati osztályban. A TC52/TC57 kézi számítógép a nagy sikerű TC51/56 alapjaira épült, annak új platformot adva és kiegészítve sok új képességgel. 

Zebra / Symbol TC70: Professzionális minőségű, ultra-robusztus, 4,7” érintőképernyős, vállalati kézi számítógép, kereskedelmi és ipari felhasználók számára, Android KitKat operációs rendszerrel. WLAN kivitel. 

Zebra / Symbol TC75: Professzionális minőségű, ultra-robusztus, 4,7” érintőképernyős, vállalati kézi számítógép, Android KitKat operációs rendszerrel. A TC75 a vállalati felhasználásra kifejlesztett Zebra Android MX Extension operációs rendszert használja, amely vállalati szintű biztonságot, az alkalmazások feletti magas fokú kontrollt és a vállalati MDM (Mobile Device Management) rendszerbe való integrálhatóságot biztosít. WWAN + WLAN kivitel. 

Az MC40 egy kézi mobil számítógép, okostelefon design-nal és Android operációs rendszerrel.  Az MC40-et kifejezetten a kereskedelem számára fejlesztették ki. Elsődleges rendeltetése az eladásban, ügyfélszolgálatban dolgozó személyek munkájának megkönnyítése, ebben segítenek a beépített vonalkódolvasó, a 4,3 “nagy képernyő és a push-to-talk funkció. Ezek a funkciók egy all-in-one információs egységet biztosítanak a kiskereskedelmi és ügyfélszolgálati dolgozók számára.

MC67-es adatgyűjtő a terepen dolgozók gyors, sokoldalú, masszív, megbízható eszköze. A 4G HSPA technológia lehetővé teszi a gyors adatátvitelt, gyorsabb online hozzáférést biztosít a központi rendszereken tárolt összes fontos üzleti adathoz.  Az Android-os változaton  4.1-es Jelly Bean mobil operációs rendszer található. A Motorola Mx Extensions további olyan  szolgáltatásokat és biztonsági funkciókat biztosít amely vállalatok számára is biztonságosan használható operációs rendszerré teszik az Android alapon működő MC67-est. 

Ipari tablet

Külsőre akár lehetne a napjainkban oly népszerű tabletek egyike is, ám az ET51/56-ot csak stílusában lehet összehasonlítani velük. Ha közelebbről szemügyre vesszük az eszközt, szembetűnő a különbség, mind belső mind külső felépítése tekintetében. Ez a tablet egy tényleges mindennapi társ a vállalati felhasználók számára. A háztól a képernyőn keresztül az eszköz minden szempontból munkaeszközként említendő. Belső felépítésében az ET51/56 vállalati szintű biztonsági feltételeknek megfelelő, távolról menedzselhető, számtalan perifériát kezelni képes tablet. 

Targonca terminál

 VC8300-as egy olyan kompakt és robusztus targonca terminál, amely a korábbi targonca terminálok helyére egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan telepíthető. A terminál migrációja gyorsan és könnyen elvégezhető az előre telepített és az előlicencelt Ivanti Velocity eszközkezelővel.

Kiskereskedelmi adatgyűjtők

A Zebra TC20-as adatgyűjtő egy teljesen új termék, kifejezetten kis – és közepes méretű vállalkozások számára tervezték. Ez a termék újdonság a Zebra portfóliójában, és célja a megfelelő üzleti funkciók biztosítása a megfelelő áron. 

Az MC2100-as kézi terminál a legalapvetőbb munkafolyamatokat végző dolgozók eszköze. Ugyanazon olvasó és processzor egységeket építették az eszközbe mint az ipari kivitelű termináloknál, azonban ez az eszköz egy könnyebb, vékonyabb kivitelben képviseli az ipari adatgyűjtők családját, nem kevésbé ellenálló kivitelben. Az eszköz a raktári / leltári folyamatok legelemibb igényeit elégíti ki. 


Az ipari kivitelű tablet eszközök összefoglalója itt található meg.

A Zebra mobil értékesítés, áruterítés, szerviz és a terepi munkavégzőknek javasolt eszközök összefoglalója itt található meg. 

 


Kapcsolódó termékeink