sc-scan logo

főoldalra

ZEBRA VC8300 targonca terminál


A VC8300-as egy olyan kompakt és robusztus targonca terminál, amely a korábbi targonca terminálok helyére egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan telepíthető. A terminál migrációja gyorsan és könnyen elvégezhető az előre telepített és az előlicencelt Ivanti Velocity eszközkezelővel. A VC8300-as egyszerre támogatja a „zöld képernyős” alkalmazásokat – terminál emuláció (TE) alkalmazások futtatását – az érintőképernyővel vagy az integrált billentyűzetről történő adatbevitelt. Adatbevitel esetén a VC8300-as nagyfokú rugalmasságot kínál. Az integrált alfanumerikus billentyűzet ugyanazokat az ismerős, kulcsfontosságú interakciókat biztosítja a dolgozóknak, amiket ma használnak – nincs szükség a munkafolyamat módosítására. Így nincs szükség a back-end módosításra vagy a felhasználók külön képzésre.

A VC8300-as targonca terminál tökéletesen illeszkedik gyakorlatilag minden, a raktári folyamatokban használatos járműbe. A képernyő és a billentyűzet egyetlen házba van integrálva, és kompakt kialakítású, amely még a legszigorúbb helyigényű állvány- vagy ülőfülkés targoncákba is illeszkedik.

A rugalmasság tekintetében a VC8300-as külön osztályába tartozik. A hozzárendelhető kiegészítők szélese köre közé tartoznak a vezetékes és vezeték nélküli vonalkódolvasók, mobil nyomtatók és a push-to-talk mikrofonok.

A 8 hüvelykes kijelző rengeteg helyet biztosít a grafikus, interaktív alkalmazások számára, míg a kiváló kijelző könnyű olvashatóságot bármilyen megvilágításban. A kapacitív érintőképernyő könnyen használható, még kesztyűben is.

Főbb jellemzők:

  • WXGA 8 inch-es Corning Gorilla Glass kijelző
  • Android 8.1 Oreo operációsrendszer
  • -30C-+50C működési tartomány
  • IP66-os védelem
  • 67 gombos alfanumerikus billentyűzet
  • 2,2 GHz processzor, 4GB RAM, 32GB Flash
  • USB, RS-232, Bluetooth, WLAN, Push-to-Talk

email Vegye fel szakértőnkkel a kapcsolatot!

 


Kapcsolódó termékeink