sc-scan logo

főoldalra

Zebra RFD8500 RFID olvasó

Használja ki az RFID technológia előnyeit az ipari környezeten kívül, az ügyfélkiszolgálásban, és az üzleti környezetben is.

Az RFD8500 eszközben egy nagyteljesítményű, következő generációs RFID olvasó és egy 1D / 2D vonalkód olvasó –  SE4710 – került egybeépítésre. Az eszköz egyszerűen és könnyen párosítható Bluetooth-on keresztül a Zebra Android alapú mobil eszközeivel, mint például a TC55 és MC40, vagy más gyártó mobilkészülékeivel.

Az RFD8500-as  UHF RFID olvasó számos gyártó termékéhez csatlakoztatható, legyen az okostelefon, tablet, PDA vagy más kézi eszköz, rendelkezzenek akár iOS, Android, Microsoft Windows Mobile, Windows Phone 8 vagy WinCE operációs rendszerrel.

Az eszköz használható valós idejű vezeték nélküli – Wi-Fi – kapcsolatban Bluetooth keresztül, vagy batch üzemben, ilyenkor  ha a vezeték nélküli kapcsolat nem áll rendelkezésre, kötegelt módban lehet gyűjteni az adatokat 500 vonalkód és / vagy 40.000 RFID-címke adatig. RFID tag olvasási távolsága 6 méter.

A szabadalmaztatott AutoMac technológia biztosítja a maximális olvasási (600 tag/mp) / írási sebességet.  A nagy – PowerPrecision Li-Ion 4410 mAh – akkumulátor kombinálva az egyedülálló teljesítmény-optimalizálási algoritmussal biztosítja akár egy teljes műszakon keresztüli az intenzív használatot. Bővebben.

A RFD8500 olvasó ideális beltéri és kültéri alkalmazásokhoz is. IP52-es védelemmel rendelkezik, -10C használható. Alkalmazási területei lehetnek  leltár, eszközök követése és menedzsmentje  kiskereskedelmi, raktározási, disztribúciós, logisztikai, egészségügyi, kereskedelmi vagy kormányzati területeken. Az RFD8500 olvasó ideális megoldás a különböző vagyonkezelési alkalmazásoknál is pl. értékes informatikai eszközök, szerszámok, orvosi berendezések és kellékek nyomonkövetésekor, vagy akár dokumentumkövetéskor.