sc-scan logo

főoldalra

Zebra 2D vonalkód olvasó akció – akár 52% kedvezménnyel vásárolhat

A 2D – kétdimenziós – vonalkódok alkalmazása minden piaci szegmensben terjed. Egyre nagyobb az igény a kétdimenziós, és a mobil telefonok képernyőjén található vonalkódok olvasására.

Lépjen a következő szintre a vonalkódolvasásban, növelje termelékenységét a Zebra Technologies 2D vonalkód olvasói segítségével.

A Zebra kiváló 2D vonalkód olvasóit 4052% kedvezménnyel kínáljuk Önnek!
Egyedi ajánlatáért hívja munkatársainkat!


Akciós kereskedelmi 2D vonalkód olvasók
Az MP6000 egy szenzációs gyorsaságú többsíkú bioptikus imager-mérleg, gyakorlatilag az összes 1D, 2D, kódot akár nyomtatott, akár mobiltelefonon található, képes minden minőség esetén olvasni.

A DS4308-as olvasó a korábbi DS4208-ast váltja le. Kétszer nagyobb távolságból olvassa a nyomtatott, vagy a mobil telefonok kijelzőjén, számítógépes monitorokon megjelenített vonalkódokat. A DS4308 két változatban rendelhető: normál SR és nagyfelbontású HD kivitelben, melyet a kisméretű, apró vonalkódokhoz javasolunk.

DS9808 egy hybrid, omnidirekcionális vonalkód olvasó. Az első teljes körű felismerési képességgel rendelkező szkenner, mely egy- és kétdimenziós kódok olvasására alkalmas fix olvasó, amit kézben is használhatunk.

DS6878-as egy vezeték nélküli imager vonalkódolvasó, mely egy- és kétdimenziós kódokat is olvas akár mobil kijelzőről monitorról is. JPEG, TIFF, bitmap formátumban fényképek készítésére is alkalmas.

A CS4070-es olvasó a PRZM intelligens képfeldolgozó technológiájának és a beépített SE4710-es olvasónak köszönhetően, az ipari osztály szkennelési teljesítményét, megnövelt sebességű 1D és 2D kódolvasást biztosít. Egyszerűen csatlakoztatható Bluetooth-os okostelefonokhoz, tablethez, PDA-khoz, notebookok és asztali számítógépekhez. Használható és Bluetooth üzemmódban is. Batch üzemmódban az 512 MB nem felejtő memóriában 1 millió vonalkód adatai tárolhatóak, melyekhez a beolvasáskor automatikusan időbélyeg kapcsolható.

A testre szabható DS4800-as vonalkódolvasó kompromisszumok nélküli, egyedi stílust, megjelenést kínál minden felhasználónak, amely nagy megbízhatósággal, funkcionalitással és kezelhetőséggel párosul. DS4800-as olvasón megjelenítheti saját arculati elemeit, vállalata színeit vagy cége logóját!

Akár papírcímkérõl, akár mobiltelefon képernyőjéről kell kódot olvasni, a Zebra DS9208-cal megoldható. Sokoldalúan használható, bármely 1D, 2D kódot olvassa – a nyomtatott kiskereskedelmi áruazonosító címkéktől, a mobil kuponokon keresztül, ajándék és hűségkártyákig, vagy akár beszállókártyát, színházjegyet. A DS9208 minden tulajdonságával a dolgozók termelékenységét biztosítja: iparvezető szkennelési sebesség, igazi “mutasd neki és olvas” egyszerűség – semmi szükség a vonalkódok pozícionálására, fixen rögzített tartóban és kézzel is használhatjuk.


Akciós ipari 2D vonalkód olvasók
A DS457-es egy fix telepítésű prezentációs olvasó, amely rendkívül gyors olvasásra képes. Multicode üzemmódban automatikusan, egyszerre több előre meghatározott helyzetű és típusú vonalkódot tud beolvasni. Több változatban rendelhető.
SR: 1D és 2D vonalkód olvasás
HD: 1D és 2D vonalkód olvasás, sűrű, nehezen olvasható kódok esetén is
DP: DPM kódokat olvashatunk

A DS3508-as egy vezetékes ipari vonalkód olvasó. IP65 védelem a fröccsenő víz és a por ellen. Robosztus ipari kivitel, akár 2m magasról is többször leejthető. -20C-ig használható. 3 év garancia.
SR: 1D és 2D vonalkód olvasás, állóképkészítéssel
HD: 1D és 2D vonalkód olvasás, állóképkészítéssel kicsi, sűrű, nehezen olvasható kódok esetén is
ER: 1D és 2D vonalkód olvasás, akár 8,5 méter távolságról

A DS3578-as olvasó IP65-ös védelemmel rendelkezik a fröccsenő víz és a por ellen, Bluetooth kommunikációja: beltéren 33 méter, kültéren 100 méter. Robosztus ipari kivitel, akár 2m magasról is többször leejthető. -20C-ig használható. 3 év garancia.
Feltételek:
A kedvezmény kiszámítása a listaárból történik.
Nem kombinálható más Zebra és SC-SCAN promóciókkal. 
Érvényes: 2016. március 16-ig
Az akció a KIT-ben szállított olvasókra is vonatkozik.