sc-scan logo

főoldalra

Tárgyi eszköz leltár

A tárgyi eszköz leltározás a kereskedelmi egységek, cégek, vállalatok bizonyos időszakonként elvégzendő, akár napokon át tartó, nem túl hálás feladata. A leltárkészítés folyamata hosszú, sok időt vesz igénybe, az alkalmazottakat elvonja napi teendőiktől.

Az SC Stocking Solutions alkalmazásával a munka pontosan, precízen, gyorsan, hatékonyan akár pár óra alatt is elvégezhető. Az egyedileg nyilvántartott és vonalkóddal felcímkézett eszközök mennyiségi számbavételének gépesítését támogató, elsősorban mobil adatgyűjtők működtetését biztosító, kétkomponensű program. A rendszer egy PC-n vagy hálózaton futó beállító- és kiértékelő modulból, illetve egy kézi, mobil adatgyűjtőn futó kódleolvasó és eszközazonosító leltározó programból áll.

Szoftverünk bármely, adat exportálásra képes eszköznyilvántartó szoftverhez illeszthető. Széles felhasználói körben, különféle vállalatok, államigazgatási szervek és önkormányzatok számára jelent ideális megoldást. Minimális módosításokkal bármilyen mobil eszközre szabható. A helyszíni vonalkódok alapján történő azonosításon túl alkalmas egyes nyilvántartási adatok cseréjére is.
Helyszíni leltárjegy is készíthető mobil nyomtató használatával. Vonalkóddal nem rendelkező tárgyi eszközök esetén képes a „kikereséses leltározás”-ra. Az adatok hálózati vagy PC-s modulba való továbbítását követően azonnali kiértékelések készíthetőek. A szoftver el tudja végezni a leltárhelyek közti áthelyezés bizonylatolását.