sc-scan logo

főoldalra

Symbol DS7708 pultra szerelhető POS vonalkódolvasó

A vásárlók fizetési ponton, kasszán való kezelése, gyors kiszolgálása, az egyik legfontosabb probléma, mellyel a kereskedelemben dolgozók szembesülnek. A Symbol új, DS7708-as olvasója tökéletes megoldás azon kereskedők számára, akik az elérhető leggyorsabb pénztári kiszolgálásra és így megnövekedett forgalomra és elégedettségre vágynak. A gyors és pontos üzleti, áruházi kiszolgáláshoz, ez az egyszerűen használható olvasó, minimális energiaráfordítást kíván a felhasználótól. A DS7708-as ergonomikus kivitelezése és teljesítménye lehetőséget nyújt az eladónak arra, hogy több időt szánjon a vásárlóra. A nagyalakú és nehéz tárgyak leolvasására, melyek nem férnek fel a pultra, egy kézi vonalkód olvasó is csatlakoztatható a fixen telepített szkennerhez. Úgy tervezték, hogy hosszú távon bírja az intenzív, kemény igénybevételt. A biztonsági TAG-eket deaktiváló opciója és a telefonok képernyőjéről történő 2D kód olvasási képessége, pedig az egyik legértékesebb olvasóvá teszi a piacon. A megbízható DS 7708-as egyedülállóan, 3 év garanciával kerül forgalomba!

A DS7708-as a megszűnő LS7708-as olvasót váltja fel.

Gyakorlatilag bármilyen típusú vonalkódot
azonnal elolvas. Megnövelt sebességű 1D és 2D kódolvasást biztosít, függetlenül attól, hogy nagy sűrűségű, szennyezett, rosszul nyomtatott, sérült, fólia alatt, vagy a mobiltelefon képernyőjén található a vonalkód.
Az exkluzív PRZM intelligens képalkotó
technológia villámgyors és pontos olvasást biztosít, közvetlen napfényben is, miközben jelentősen javítja a felhasználói élményt, a termelékenységet, a teljesítményt és csökkenti a várakozási időt.
A DS7708-as olvasó rendelkezik a legnagyobb látómezővel
amely több mint 50 százalékkal nagyobb, mint a versenytárs olvasóké. (120mm*95mm)
Kiváló tartósságát
több új fejlesztésnek köszönheti: ilyen a süllyesztett olvasóablak így akadályozva meg az olvasóüveg karcolódását, ami csökkentené az olvasási teljesítményt és az életciklust. Ezen túlmenően, az elektronika az olvasó felső részén található, így is védve azt a kiömlő folyadékoktól.
Egyetlen USB port
Nincs szükség külön tápegységre, ha USB porton keresztül csatlakoztatja az olvasót, így csökkentve a tartozékok számát, a szerelési és kezelési költségeket.


Vegye fel szakértőnkkel a kapcsolatot!  
  
email     
Kapcsolódó termékeink