sc-scan logo

főoldalra

Motorola MC2100

Az MC2100-as kézi terminál a legalapvetőbb munkafolyamatokat végző dolgozók eszköze. Ugyanazon olvasó és processzor egységeket építették az eszközbe mint az ipari kivitelű temináloknál, azonban ez az eszköz egy könnyebb, vékonyabb kivitelben képviseli az ipari adatgyűjtők családját, nem kevésbé ellenálló kivitelben. Az eszköz a raktári / leltári folyamatok legelemibb igényeit elégíti ki.

 Az eszköz a hagyományos kersekedelmi iparágtól a gyártásig, főként a kis és középvállalatokat célozza. Ezen ügyfelek főként a készlet kezelés, leltározás, árukövetés, bevételelzés, árukiadás, árazás területén vehetik hasznát az eszköznek. Az árérzékeny ügyfelek, akik a korábbi papír alapú adminisztrációjukat, munkafolyamataikat kívánják elektronikus, akár online megoldásokra váltani, költségeket kívánnak csökkenteni a hibák arányának lecsökkentése által illetve a folyamatok automatizálása által.

Az értékesítéstől a háttérkezelésig, a Motorola MC2100 sorozatában megvan minden, ami ahhoz kell, hogy megfizethető áron automatizálja a leltári adatok rögzítését közvetlenül munka helyszínén. Az MC2100 mobil eszközt megfizethető áron kínáljuk, mégis számos olyan funkciót rejt magában, amit általában csak a drágább eszközökben talál meg. Számíthat rá, hogy a legjobb számítási teljesítményt kapja, robosztus dizájnt, kiváló ergonómiát, rugalmas adatrögzítési opciókat, vállalati szintű ‘push-to-talk’ kommunikációt, centralizált irányítást és annak a képességét, hogy platform- és operációsrendszer-független alkalmazásokat használhasson.

Műszaki adatok 

Három féle szkenner típus illetve WLAN és batch verzió kapható, ezen tulajdonságok kombináció által biztosított a megfelelő eszköz, a megfelelő feladatokhoz.MC2180 WLAN/BT adatgyűjtő, 802.11b/g/n, BT, 128MB RAM / 256 MB ROM, 2.8 in. színes kijelző,érintőképernyő, hang, 27 gombos numerikus billentyűzet, 1X standard akkumulátor, Windows CE, ceruza, képernyővédő fólia, csuklópántMC2180-AS01E0A: 2D imager (1D és 2D kódokhoz)

MC2180-MS01E0A: 1D lézer

MC2180-CS01E0A: Linear imager

Több kivitelben és Kit-ben is kapható

A billentyűzet tartmalmaz egy egyedileg alakítható keretet – felületet amelyet saját dizájnra lehet módosítani.Beépített DC konnektor az eszközön, ezzel egyszerűbb és olcsóbb a töltés.Ellenálló kivitelű kézpánt, kényelmes használat.Akkumulátorba integrált fedél, az akkumulátor könnyen hozzáférhető, cserélhető.Gorilla üveg szkenner ablak, amely rendkívül ellenálló kivitelűKis tömegRecézett akkumulátor, egyszerű kézben tartás, kisebb esély a csúszásra.Robosztus billentyűzet csatlakozás, megbízható működés az eszköz élettartama alatt.Optimalizált billentyűzet kiosztás.

Előnyök a mindennapi használatban

A Service from the Start with Comprehensive Coverage szerviz szolgáltatása normál használat mellett előforduló meghibásodásokkal, valamint a nem szándékos rongálásból eredő sérülésekkel, törésekkel szemben is megvédi eszközeit.

Maximális üzemidő és alacsony fenntartási költség

Az Ún.: MCD platform: A teljes adatgyűjtő portfólió ugyanazokkal az API-kkal, alkalmazásokkal, utility-kkel, megoldásokkal telepíthetőek. Ezáltal gazdaságosabb lehet a Motorola eszközök telepítése, használata, ileltve ezáltal egyszerűsödik használatuk a belépő ún.: value szinttől egészen a prémium eszközökig.

Ergonómia: ipari kivitel amely a legmagasabb fokú ergonómiai elvárásoknak is megfelel, kényelmes, egy kezes használatot célozva.

Teljesítmény: A Marvell PXA 320 processzor és a 802.11 b/g/n rádió által az MC2100 kiemelkedő teljesítményt nyújt a belépő szintű konkurens eszközök között. Ugyanez a processzor ’dolgozik” a prémium Motorla eszközökben is, tehát ez is a teljes termék portfólió egységességét biztosítja, ugyanakkor a Motorola ezzel garantálja az ipariági vezető pozíciót is. A jövőbeni kihívások és feladatok sem jelentenek problémát.

Teljesítmény és ergonómia

Rho Elements: Az első belépő szintő eszköz az iparágban mely támogatja a HTML5 –öt a Rho Elemnts segítségével. Ezáltal a fejlesztők kiterjeszthetik a Windows által korlátozott alkalmazásaik képességeit, illetve a kiterjeszthetik a lehetőségeiket a HTML5 által nyújtott rendkívül sokszínű erőforrásokkal. Az alkalmazások könnyedén átvihetőek bármley Rho Elements támogatott eszközre, illetve segítségével a megfelelő eszközt használhatják a megfelelő feladatokhoz, egyszerű fejlesztésekkel.

A Motorola ún.: RhoElements alkalmazásával a felhasználók egyszerűen fejleszthetnek alkalmazásokat, amelyek a Motorola minden mobil eszközén gyakorlatilag változatlan formában, funkcionalitással futtathatóak, így Windows Mobile, Windows CE illetve Android operációs rendszeren is. Ezzel a megfelelő alkalmazott a megfelelő eszközzel dolgozhat szinte semmilyen addicionális fejlesztés/support igényével.

Egyszerű alkalmazás fejlesztés


Kapcsolódó termékeink