sc-scan logo

főoldalra

Motorola LS3578 vezeték nélküli vonalkód olvasó

 

A Motorola ipari vonalkód olvasók tulajdonságaikban egyesítik az iparban elvárt jellemzőket: robusztus kialakítás, tartósság, megbízhatóság és gyors olvasási teljesítmény. Ipari környezetben gyakran előfordul, hogy az olvasókat kültéren kell használni, ezért kialakításuk olyan, hogy jól bírják a hőmérsékleti ingadozásokat, ellenállnak a kosznak, pornak, nedvességnek. Ideális választás ipari, raktári, szállítmányozási területekre.

A Motorola LS3578 ipari kivitelű, vezeték nélküli lézer olvasója gyorsan és precízen olvassa a rossz minőségű, sérült vagy alacsony kontrasztú 1D vonalkódokat. Kiváló olvasási teljesítményét a Fuzy Logic technológiának köszönheti. Robusztus ipari kivitele – IP65 – ellenáll a pornak és a fröccsenő víznek, 2 méterről akár betonfelületre is ejthető. Univerzális interfésszel rendelkezik, így csatlakoztatható Wand, IBM, billentyűzet, RS-232, USB portokkal rendelkező eszközökhöz.

LS3578FZ (Fuzzy-Logic) A Motorola LS3578-FZ vonalkód olvasó a sérült vonalkódok ipari környezetben történő olvasásának elsődleges eszköze.

LS3578ER (Extended-Range) ER = nagytávolságú olvasás Az LS3578ER széles olvasási távolságból képes elolvasni a vonalkódokat, mely pár centimétertől, megfelelő címke használata esetén 14 méterig terjed, ezért targonca terminálok kiegészítő vonalkód olvasójaként kiválóan alkalmazható.

1D kódok olvasása

Bluetooth kommunikáció: beltéren 33 méter, kültéren 100 méteres távolságig

Pont-pont és pont-multi pont kommunikáció

Batch üzemmód: a beolvasott kódokat eltárolja és csak akkor küldi tovább, ha a kommunikáció helyreállt, vagy ha visszahelyezik  a kommunikációs egységébe, vagy ha leolvasunk egy vezérlő vonalkódot

IP65 védelem a fröccsenő víz és a por ellen

Robusztus ipari kivitel, akár 2m magasról is többször leejthető

-20C-ig használható

3 év garancia

Multi interfész

UPC.EAN, UPC.EAN with Supplementals, UCC.EAN 128, JAN 8 & 13, Code 39, Code 39 Full ASCII, Code 39 Trioptic, Code 128, Code 128 Full ASCII, Codabar (NW7), Interleaved 2 of 5, Discrete 2 of 5, Code 93, MSI, Code 11, Code 32, Bookland EAN, IATA, UCC/EAN RSS and RSS varians