sc-scan logo

főoldalra

Motorola CS4070 Bluetooth vonalkódolvasó

motorola CS4070 Bluetooth olvasó
Egyre jobban terjed az iparban, kereskedelemben és a szolgáltató szektorban is az ipari tabletek, telefonok – pl. ToughShield T700 – alkalmazása Ezen eszközök kameráját azonban elsősorban nem vonalkódolvasásra optimalizálták. Az olvasás lassú és nehézkes. A kamera az igénybevételtől gyorsan tönkremegy!Az Intenzív, ipari minőségű és mennyiségű olvasáshoz beépített vonalkódolvasóra van szükség!

Növelje termelékenységét és csökkentse a hibás adatok bevitelét mobil üzleti alkalmazásainál, Motorola CS4070-SR Bluetooth vezeték nélküli kézi olvasó segítségével, amely könnyedén csatlakoztatható okostelefonokhoz, tablet gépekhez.

A CS4070-es olvasó a PRZM intelligens képfeldolgozó technológiájának és a beépített SE4710-es olvasónak köszönhetően, az ipari osztály szkennelési teljesítményét, megnövelt sebességű 1D és 2D kódolvasást biztosít, függetlenül attól, hogy nagy sűrűségű, rosszul nyomtatott, sérült, fólia alatt, vagy a mobiltelefon képernyőjén található a vonalkód.

Egyszerűen csatlakoztatható Bluetooth-os okostelefonokhoz, tablethez, PDA-khoz, notebookok és asztali számítógépekhez
– Apple iOS és a Mac OS
– Android OS
– Windows 8, RT, 7, Vista, XP
– Windows Embedded Handheld (Windows Mobile)
– BlackBerry OS, QNX, Linux

Használható batch és on-line Bluetooth üzemmódban is. Batch üzemmódban az 512 MB nem felejtő memóriában 1 millió vonalkód adatai tárolhatóak, melyekhez a beolvasáskor automatikusan időbélyeg kapcsolható.

Az alkalmazott akkumulátor technológia lehetővé teszi, hogy munkatársai egy feltöltéssel akár két műszakon keresztül hasznláják az olvasót. Batch módban 24 óra üzemidő, vagy 8500 olvasás, Bluetooth használata esetén 12 óra üzemidő, vagy 4250 olvasás.

Hordható nyakban, vagy övre csatolva, így folyamatos és kényelmes a hozzáférés az olvasóhoz.

Fénnyel és hanggal jelzi a jó beolvasását, a kapcsolódást, és az akkumulátor állapotát.

A CS4070-HC verzióját kifejezetten az egészségügy számára fejlesztették ki, az IP52-as védettséggel rendelkező kivitel, a speciális tömítéseknek és műanyag házának köszönhetően az előírásoknak megfelelően, minden használat után fertőtleníthető.

CS4070
Vonalkód olvasó 1D, 2D lézer olvasó
Memória  512 MB Flash
Memória kapacitása 1 millió vonalkód 
Beépített óra Igen
Akkumulátor 950 mAh  
CS4070-SR védettség IP42
CS4070-HC védettség IP52
Bluetooth rádió Bluetooth, Class 1/Class 2, Version 2.1 +
Enhanced Data Rate (EDR)
Kommunikációs hatótáv Class 1: 100 méter
Class 2: 10 méter
Motorola cs4070 pdf leírás