sc-scan logo

főoldalra

Hosszabb szállítási határidők!

Tisztelt Partnerünk!

Szeretnénk szíves figyelmét felhívni arra, hogy az év vége közeledtével a szállítási határidők meghosszabbodnak, amely az Ön cégének működését, rendeléseik teljesítését is befolyásolhatja.

Már jelenleg is látunk olyan tételeket, melyeket a gyártók decemberi teljesítéssel igazoltak vissza. Az elmúlt félév tapasztalata az, hogy a visszaigazolt dátumokhoz képest is jelentkeztek csúszások.

Az SC-SCAN Kft. – négy disztribúciós partnerével együttműködve – természetesen mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legkisebb fennakadás nélkül áthidalja a partnerek számára ezt a kritikus időszakot, de ehhez kérjük az Önök segítségét is. Amennyiben nagyobb rendelést szeretne küldeni számunkra, vagy szeretné biztosítani, hogy várható megrendelései gond nélkül az év végéig megérkezzenek, akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

Elérhetőségeink:

Központi telefonszámunk: +3613455800
Bódor Sándor – nyomtatók, kellékanyagok – printer@sc-scan.hu +36302352455
Sári István – adatgyűjtők, olvasók, PDA, WLAN – solution@sc-scan.hu +36205550263
Megyeri Attila – RFID – stm@sc-scan.hu +36305659587

Együttműködő segítségüket előre is köszönjük.

Tisztelettel

Hardy Ferenc
ügyvezető igazgatóSC-SCAN Kft. H-1025 Budapest, Kilátás utca 9. Telefon: (+36 1) 345-5800, email: info@sc-scan.com


Adatvédelmi nyilatkozat: Ön már ügyfele cégünknek, korábban vásárolt, vagy ön – vagy az ön nevében valaki – weboldalunkon regisztrálta magát, vagy valamely korábbi akciónkon már részt vett, megadta adatait, e-mail címét és egyben hozzájárult, hogy akciós vagy tájékoztató hírlevelet juttassunk el önnek. Ezúton is köszönjük a kapcsolat lehetőségét! Amennyiben mégis szeretne erről a szolgáltatásunkról leiratkozni, úgy kérjük kattintson a következő linkre: {%Other.UnsubscribeUrl%}