sc-scan logo

főoldalra

CortexDecoder – szoftver alapú, nagyvállalati szintű, vonalkód olvasási rendszer

Magyarországon elsőként, és a világon is a legelsők között mutatjuk be a CortexDecoder®-t, mely forradalmasítja a mobil eszközök – mobiltelefon, tablet, stb. – kamerával történő vonalkódolvasását.

A CortexDecoder® az amerikai Code cég terméke. A cég élen jár a legújabb generációs imager alapú vonalkód olvasók fejlesztésében. Eszközeikre a kiemelkedő olvasási teljesítmény jellemző.

A CortexDecoder® egy rugalmas, megbízható, innovatív, szoftver-alapú vonalkód olvasási rendszer, mely páratlan teljesítményt biztosít szinte bármilyen platformon és operációs rendszeren. A szoftver a vonalkódolvasóval nem rendelkező eszközök – mobiltelefon, tablet, stb. – beépített kameráját használja vonalkódolvasásra. A mobiltelefonok, tabletek kameráját elsősorban nem vonalkódolvasásra optimalizálták. Az olvasás lassú és nehézkes. Ezen segít a CortexDecoder®, amely képes dekódolni az összes szabványos, akár sérült vagy rosszul nyomtatott 1D és 2D vonalkódot.

Hihetetlen, de a DPM kódokat is!!

4mil-es és sérült kódokat is

Kisméretű DPM kód

Kisméretű DPM kód kinagyítva

 

DPM kód

 

A  CortexDecoder® olyan olvasási minőséget és sebességet biztosít a kamerával történő olvasáskor, amely eddig elképzelhetetlen volt. Egy 500 MHz-es processzorral rendelkező telefonnal, egy EAN vonalkód beolvasási ideje kevesebb, mint  10 milliszekundum.

A Linux, Windows, iOS és Android alkalmazásfejlesztők az API és SDK segítségével könnyen beépíthetik programjaikba a CortexDecoder®-t. A teszteléshez pedig rendelkezésükre áll a – Windows alapú  – CortexStudio® szimulátor.

CortexDecoder®-nek minimális az erőforrás igénye. A gyors olvasáshoz egy 5MP kamerára, 500kb RAM-ra (1MB ajánlott) és egy min. 500 MHZ-es processzorra van szüksége.

Mit várhat el a CortexDecoder®-től?
 
– Megbízható vonalkód olvasást vonalkódolvasóval nem rendelkező mobil eszközökkel
– Teljes, 360 °-os, irányfüggetlen vonalkódolvasást
– Kiváló olvasást íves felületekről is
– Képes dekódolni minden típusú 1D, 2D, vagy DPM kódot
– Megbízható olvasást sérült vagy hiányos QR és Data Matrix vonalkódok esetében is
– Gyors olvasást a rosszul nyomtatott, alacsony kontrasztú, sérült vonalkódoknál is 
– Egyszerű integrációt

IOS platformon futó CortexDecoder ® CortexScan demo alkalmazása megtalálható az iTunes App Store-ban, illetve a Google Play-en az Android verzió. Tesztelje, és lepődjön meg Ön is!

SDK-ért és licencekért keresse munkatársainkat.

                       

Bővebben.